Mussoumano Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME
41.4 MB DOSYA BOYUTU

Mussoumano Game, reklekslerinizi ölçen son derece eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.

Mussoumano Game, kız arkadaşları kaçırılan bir Arap şeyhine yardımcı olduğumuz oynaması zor ancak eğlenceli bir sonsuz koşu türünde oyundur. İlginç hikayesinin yanında atmosferi ile de dikkat çeken bu oyun hem tablet hem de masaüstü kullanıcılarına yönelik hazırlanmış ve ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Oyuna daha ilk girişinizde sizi Arap şehirlerinde duyabileceğiniz bana göre ilginç bir müzik ve tam tip diyebileceğim bir Arap şeyhi ile karşılaşıyoruz, ekranın herhangi bir yerine dokunduğumuzda yine ilginç bir ses efektinin ardından oyuna giriş yapıyoruz. Karakterimiz koşarak başlıyor ve oyun boyunca sadece boşluk / fare sağ tuşunu kullanıyoruz. Şeyhin kız arkadaşlarını kurtarmak için özel bir şey yapmamız gerekmiyor; yanından geçmemiz yeterli oluyor. Oyunda biraz ilerledikten engeller aşılmaz bir hal alıyor ve şeyhimiz deve, uçan halı kullanmaya başlıyor.

Oyun boyunca topladığımız altınlar ise oldukça önemli. Bu altınları kullanarak şeyhimizin kullandığı araçları yükseltebiliyor ve karakterimizin daha yetenekli olmasını sağlayabiliyoruz. Ayrıca kazandığımız puanlar sonrası çeşitli unvanlara sahip oluyoruz.

Mussoumano Game, refleks geliştirmek için birebir diyebileceğim bir oyun. Hem de küçük boyutlu ve ücretsiz.

Erkan Calp

Mussoumano Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Mussoumano Game, Mussoumano adında bir karakteri yönettiğimiz zevkli ve zorlu bir koşu oyunudur.

Mussoumano Game, Android’li cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz harika grafiklere sahip bir sonsuz koşu oyunudur. Genç bir Arap şeyhi olan Mussoumano’nun kaçırılan kız arkadaşlarını bulması için verdiği mücadeleyi temel alan oyunda silahlarla donatılmış deve gibi ilginç öğelerle karşılıyoruz.

Mussoumano Game, hem akıllı telefon hem de tabletlerde oynanabilen hikaye odaklı bir koşu oyunu. Mussoumano’nun kız arkadaşları troller ve düşmanları tarafından kaçırılmış ve Arap şehirlerinden birinde esir tutulmaktadır. Arap şeyhimiz kız arkadaşlarının yerini öğrenir ve onları kurtarmak için yollara düşer.

Reflesklerinizi geliştirmenize yardımcı olan oyun bir Arap şehrinde geçiyor ve yol boyunca karşımıza çeşitli engeller çıkıyor. Gerek deve, gerek uçan halı, gerekse de sihirli bulutun üzerine binerek önümüze çıkan engelleri aşıyoruz. Oyun kolay oynanışa sahip olsa da oldukça dikkat isteyen bir oyun. Zira hem yol boyunca çıkan engellere takılmamalı, hem kız arkadaşlarınızı kurtarmalı, hem de altınları toplayarak yüksek puan elde etmelisiniz. Hiçbir araç kullanmadan sadece koşarak başladığınız oyunda daha uzun mesafe sıçramanıza yardımcı olan deve, silahlarla donatılmış deve, uçan halı gibi öğeleri almak için kazandığınız puanları kullanıyorsunuz.

Mussoumano Game, Arap şehirlerinin o gizemli havasının çok iyi yansıtıldığı basit gibi görünen oynarken zevk alabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu.

Erkan Calp

Mussoumano Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
50.1 MB DOSYA BOYUTU

Mussoumano Game, bir Arap şeyhinin kaçırılan kız arkadaşlarını kurtarmasını konu alan bir koşu oyunudur.

Mussoumano Game, kız arkadaşları kaçırılan bir Arap şeyhine yardımcı olduğumuz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur. Detaylı hazırlanmış çevre ve karakter modellemeleri ile dikkat çeken oyun hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Arap şehirlerinin o gizemli havasını hissedeceğiniz oyunda oldukça zengin Arap şeyhi Mussoumano’ya düşmanları ve troller tarafından kaçırılan güzeller güzeli kız arkadaşlarını bulması için yardım ediyoruz. Gerek koşarak, gerekse de çeşitli araçlara binerek ilerlediğimiz oyunda amacımız hem şeyhin kız arkadaşlarını kurtarmak hem de yüksek puan elde etmek. Kontrollerin son derece basit tutulduğu oyunda yüksek duvarlar, kutular gibi yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor. Yükseklere zıplayabilen develer, uçan halılar, sihirli bulutlar karakterimizin engelleri daha rahat aşmasını sağlıyor. Oyuna koşarak başlıyor ve ilerleyip puan kazandıkça bunların kilidini açıyoruz ve kullanma fırsatı yakalıyoruz. Ayrıca karakterimizi güçlendirmemiz de mümkün.

Dikkat gerektiren ve reflekslerinizi iyileştirmenizei yardımcı olan bu oyun toplam 3 menüden oluşuyor. Status bölümünden en iyi puanınızı ayrıntılı olarak görebiliyor, Ride bölümünden bineceğiniz araç ve develere ulaşabiliyor, Achievements’tan da oyun boyunca elde ettiğiniz puanlar neticesinde kazandığınız unvanları görebiliyorsunuz. Oyuna başlamak içinse Arap şeyhimizin üzerine dokunmanız gerekiyor.

Mussoumano Game, düşük, orta ve üst seviye telefon ve tabletlerde akıcı bir şekilde oynanabilen son derece zevkli bir mobil oyun.

Erkan Calp

Mussoumano Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Mussoumano Game, yüksek kalitede grafikleri ve animasyonları dikkat çeken sonsuz koşu türünde bir mobil oyundur.

Mussoumano Game, zengin ve ünlü bir Arap şeyhinin kaçırılan kız arkadaşlarınızı bulmasına yardımcı olduğumuz bir oyundur. Yüksek kalitede grafikleri ve heyecanlandıran ses efektleri ile dikkat çeken bu sonsuz koşu oyununu Windows Phone’lu telefon veya tabletinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Maqna Interactive tarafından geliştirilen oyun bir Arap şehrinde geçiyor ve Mussoumano adındaki genç bir Arap şeyhine düşmanları tarafından kaçırılmış kız arkadaşlarını bulması ve kurtarması için yardım ediyoruz. Gerek zıplayabilen develeri, gerek uçan halıyı, gerekse de sihirli bulutları satın alarak önümüze çıkan engelleri aşıyor ve şeyhin kız arkadaşlarını tek tek kurtarıyoruz. Yol boyunca karşımıza çıkan altınlar da oldukça önem arz ediyor. Zira karakterimizi güçlendirmek, yeni araçların kilidini açmak, yüksek puan elde etmek için mümkün olduğunca fazla sayıda altın toplamamız şart.

Hem gündüz hem de gece modu sunan oyun oynanış yönünden oldukça basit gibi görünüyor. Yüksek duvarları ve sıralanmış kutuları aşmak için tek yapmamız gereken ekranın herhangi bir yerine kısa süreli dokunmak veya basılı tutmak. Tabii ki her sonsuz koşu oyununda olduğu gibi dokunma zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor. Zira bir hata yaptığınızda oyuna en baştan başlıyorsunuz.

Sonsuz koşu türünde oyunları seviyorsanız, Arap şehirlerinin gizemli havasını içinizde hissettiren Mussoumano Game’i kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retro Snake The Classic Game

    Retro Snake The Classic Game klasik yılan oyununu Windows 8 bilgisayarlarınıza taşıyor
  • Crack Attack

    Same game benzeri bir oyun... Kutuları evirin çevirin...
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur
  • Pinball FX2

    Pinball FX2, Windows 10 cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi pinball oyunu.
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter Windows üzerinde oynayabileceğiniz basit kuralları olan bir balon patlama oyunudur.
  • Cat's Catch

    Cat's Catch, sadece Windows 8 platformunda indirilebilir olan hem çocukların hem de yetişkinlerin oynarken keyif alacağı bir beceri oyunu.