Mutant Fighting Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Mutant Fighting Arena mobil oyunu popüler Mutant Fighting Cup serisinin mobil platformda yeniden doğuşu olan bir dövüş oyunudur.

Mutant Fighting Arena mobil oyununda ister yapay zekaya karşı internet bağlantısı gerektirmeyen dövüşler yapın isterseniz de çevrimiçi olarak gerçek oyunculara karşı dövüşün. Online dövüşlerde liderlik tablosunun üst sıralarına tırmanma şansına sahipsiniz. Biraz rekabet katmak mutlaka oyun keyfinizi artıracaktır.

Mutant Fighting Arena mobil oyununda puanları cebinize koydukça yeni karakterler ve mutasyonlar elde edebilirsiniz. Sıra bazlı bir oynanışa sahip olan Mutant Fighting Arena mobil oyununda 15’ten fazla mutant karakter bulunmakta. Heyecan dolu içeriğiyle sizi ekrana kilitleyebilecek Mutant Fighting Arena mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Mutant Fighting Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
71.4 MB DOSYA BOYUTU

Mutant Fighting Arena, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve mutant hayvanlardan oluşan süper karakterlerle kıyasıya bir meydan okumaya ortak olacağınız heyecan verici bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Mutant Fighting Arena mobil oyunu, mutasyona uğramış karakterlerle sıra dışı bir dövüş deneyimi yaşayacağınız sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Mutant Fighting Arena mobil oyununda çeşitli hayvanlardan oluşan karakterler mutasyona uğrar. Ortaya çıkan mutant karakterlerle dövüşeceksiniz. 15’ten fazla mutant karakterin bulunduğu Mutant Fighting Arena mobil oyununda ilk etapta kısıtlı sayıda karakterle oynayabiliyorsunuz. Ancak oyunda deneyim kazandıkça ve puan biriktirdikçe çeşitli mutasyonlar ve yeni karakterler görebilirsiniz.

Mutant Fighting Arena mobil oyununu ister online olarak gerçek oyunculara karşı oynayabilir isterseniz de internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yapay zekaya karşı dövüşebilirsiniz. Hızlı davranmanız Mutant Fighting Arena mobil oyununda size bir avantaj sağlamayacaktır. Zira popüler dövüş oyunlarının aksine Mutant Fighting Arena oyununda sıra bazlı bir oynanış hakim. Yani rakipler birbirlerinin hamlelerini beklemek zorunda. Sıkılmadan oynayacağınız dövüş oyunu Mutant Fighting Arena’yı AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Mutant Fighting Cup

    Mutant Fighting Cup, rol yapma oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken bir seçenek.
  • Ironkill: Robot Fighting Game

    Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.
  • Ultimate Combat Fighting

    Ultimate Combat Fighting eğlenceli bir dövüş oyunudur
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Fighting Tiger

    Fighting Tiger, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların oynayabileceği ücretsiz bir dövüş oyunu.
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • Nordlin Fighting Collage

    Nordlin Fighting Collage, anime severlerin beğenisini kazanan side-scrolling dövüş oyunu.