Mutluparam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

Mutluparam uygulaması ile Mutluparam ve ABank hesaplarınızı yönetebilir, bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Alternatifbank’ın bireysel bankacılık hizmeti Mutluparam.com mobil uygulaması ile bankacılık işlemleri tek dokunuş ötenizde. Hem Mutluparam.com hem de ABank hesaplarınızı yönetmenize izin veren uygulama modern ve kullanışlı arayüzü ile de dikkatinizi çekecek.

Düşük faiz oranlarıyla dikkat çeken bireysel bankacılık hizmeti Mutluparam’ın Android uygulamasını cihazınıza yükleyerek bankacılık işlemlerinizi şubeye gitmeden yerinizden zahmetsizce yapabilirsiniz. Üstelik bunun için hiçbir ücret ödemezsiniz. Ayrıca kredi ve mevduat başvurusu yapabilir, kredi tutarı ve kredi vadesini seçerek aylık ne kadar taksit ödeyeceğinizi, toplam geri ödeme ve faiz oranı miktarını öğrenebilirsiniz.

Mutluparam müşterisi değilseniz uygulama içerisindeki formu doldurarak hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Evraklarınız belirttiğiniz adrese gönderildiğinden adres kısmını dikkatli girmenizde fayda var.

Erkan Calp

Mutluparam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Mutluparam, ABank müşterilerinin de yararlanabildiği bireysel bankacılık uygulamasıdır.

Mutluparam, ABank’ın bireysel müşterilerine sunduğu bankacılık hizmetidir. Mutluparam ve ABank hesaplarınızı artık iPhone’unuzdan da takip edebilecek, bankacılık işlemlerinizi hiçbir ücret ödemeden telefonunuzdan gerçekleştirebileceksiniz.

Sade ve modern arayüzü ile öne çıkan yepyeni bankacılık uygulaması Mutluparam ile vadeli ve vadesiz hesaplarınızdaki hareketleri izleyebilir, hesap açabilir, Havale – EFT – Virman yoluyla dilediğiniz kişi / hesap / IBAN’a para transfer edebilir, verdiğiniz talimatları gözden geçirebilirsiniz. Kredi ve mevduat hesaplaması yapabilir, uygun gelmesi durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz.

Mutluparam müşteri değilseniz web sitesine gitmeden uygulama içerisindeki başvuru formunu doldurarak hızlı ve kolay bir şekilde Mutluparam müşterisi olabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • MSN Finance

    MSN Finans uygulaması ile finans dünyasında meydana gelen gelişmeleri ve son endeks durumlarını takip edebilirsiniz.