Muud Müzik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,821 TOPLAM İNDİRME

Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!

Muud Müzik, yerli ve yabancı en yeni albümleri, en çok dinlenen şarkıları bulabileceğiniz bir Android uygulaması. TTNET’in arayüz ve özelliklerini baştan aşağı yenilediği yeni online müzik dinleme ve indirme uygulamasıyla özgürce müzik dinlemenin keyfini süreceksiniz.

En popüler şarkılar, en yeni albümler (Türkçe ağırlıklı, yabancılar genellikle popülerden), haberler, etkinlikleri ile dopdolu bir müzik uygulaması Muud Müzik. Adından da tahmin edeceğiniz üzere modunuza uygun en iyi çalma listelerini ve sevdiğiniz türleri direkt karşınıza çıkarıyor. Keşfet menüsüyle sevdiğiniz sanatçı ve müzik türlerini seçerek sadece ilginizi çekecek içeriklere ulaşabilirken, arama sayfasından popüler müzik aramalarını görebiliyor, Listeler sayfasından o anda tam da bulunduğunuz ortama uygun, istediğiniz müzikleri hızlıca bulabiliyorsunuz. Çevrimdışı dinlemek üzere hazırladığınız listelerden en son dinlediğiniz şarkılara her şey Ben menüsünde karşınızda.

Muud Müzik’in premium abonesi olursanız çevrimdışı dinleme, yüksek kalitede müzik, sınırsız müzik dinleme ve mp3 indirme haklarınız oluyor. Premium aboneliği 1 ay boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Bunun için DENE yazıp 7979’a mesaj atmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

Muud Müzik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,888 TOPLAM İNDİRME
70.4 MB DOSYA BOYUTU

TTNET'in müzik uygulaması tamamen yenilendi!

Muud Müzik, TTNET’in yerli ve yabancı en yeni albümleri, en popüler şarkıları içerisinde barındıran online müzik dinleme, mp3 indirme uygulaması. O anda içinde bulunduğunuz duruma en uygun çalma listelerinden en popüler müzik aramalarına, haberlerden etkinliklere her şeye ulaşabildiğiniz dopdolu bir müzik uygulamasından bahsediyorum.

TTNET’in iOS platformunda iPhone ve iPad’de kullanılabilir müzik dinleme servisi Muud Müzik, yepyeni bir arayüz ve özelliklerle karşımıza çıkıyor. Her zaman olduğu gibi yerli ve yabancı en son çıkan albümlere, size özel hazırlanmış hazır çalma listelerine ulaşabiliyorsunuz. Keşfet menüsüyle sevdiğiniz tür ve şarkıcıları seçerek sadece ilgilendiğiniz albüm, liste, müzik haberleri ve etkinlikleri keşfedebiliyorsunuz. Listeler sayfasında filtreleme özelliği bulunuyor ki; bu sayede hazır çalma listelerini o an kendinizi nasıl hissediyorsanız ona uygun müzik listelerine çevirebiliyorsunuz. Ben menüsünde de indirdiğiniz müzikler ve çalma listeleriniz yer alıyor.

Muud Müzik, elbette tamamen ücretsiz bir servis değil. Sınırsız müzik dinlemek, müzikleri mp3 formatında indirmek, yüksek kalitede müziğin keyfini yaşamak, çevrimdışı dinlemek için premium abonesi olmanız gerekiyor. Güzel yanı; 1 ay süreyle ücretsiz premium özellikleri deneyebiliyorsunuz. Türk Telekom abonesiyseniz internetinizden de harcamıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MYT Müzik APK

    Myt Müzik APK, MP3 dinlemekten vazgeçemeyenler için en iyi ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.
  • AT Player APK

    AT Player APK İndir Android: Ücretsiz müzik dinlemek, MP3 indirmek için en iyi programlardan biri
  • TRT Dinle

    TRT Dinle (Android) İndir: Ücretsiz müzik, radyo, sesli kitap ve podcast dinleme uygulaması
  • Peggo MP3 (APK)

    YouTube'dan müzik indirmek için en iyi Android uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması
  • Zuzu

    Zuzu İndir Android: APK gerekmez! Doğrudan müzik indirme programı. Bedava (Ücretsiz) MP3 indirme programları arasında popüler
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • NewPipe APK

    NewPipe APK android, YouTube video ve müzik indirme, arka planda çalma özelliklerini ücretsiz kullanın.