muzmatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Müslüman arkadaş arama uygulaması

muzmatch, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni bir arkadaşlık uygulaması olarak ön plana çıkıyor.

Müslüman arkadaş mottosuyla hizmet sunan uygulamada kendinize ideal partnerinizle daha naif bir atmosferde tanışabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak kullanıma sahip olan uygulamada konuştuğunuz kişiyle olan konuşmalarınız ve fotoğraflarınız gizli kalıyor. Etnik köken, medeni durum ve dini kriterlerinize göre arama/filtreleme yaparak karşı cins üyeleri listeyebileceğiniz uygulamada kullanışlı bir arayüz yer alıyor. Müslüman tabanlı tek uygulama olarak nitelendirebileceğim uygulamada hayat arkadaşını arayan binlerce müslümanın arasına dahil olarak kendinize en ideal eşi bulmaya çalışıyorsunuz. Helal flört, nişan ve evlilik arayanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Eğer bu tarz bir uygulama arayışınız varsa muzmatch sizleri bekliyor.

muzmatch uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

muzmatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaş arama uygulaması

muzmatch, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni bir arkadaşlık uygulaması olarak ön plana çıkıyor.

Klasik arkadaş arama ve flörtleşme uygulamalarından farklı olarak müslüman arkadaş mottosuyla ilerleyen muzmatch uygulaması, kendinize ideal partneri daha güvenli ve hoş bir ortamda bulmanıza olanak sağlıyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamada konuşmalarınız gizli kalıyor. Etnik köken, medeni durum ve dini kriterlerinize göre arama/filtreleme yaparak karşı cins üyeleri listeyebileceğiniz uygulamada kullanışlı bir arayüz yer alıyor. Helal flört, nişan ve evlilik arayanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Müslüman tabanlı tek uygulama olarak nitelendirebileceğim uygulamada hayat arkadaşını arayan binlerce müslümanın arasına dahil olarak kendinize en ideal eşi bulmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş arama uygulamalarına ihtiyacınız varsa deneyebileceğiniz bir uygulama diyebilirim.

muzmatch uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tinder Lite

    Tinder Lite (Android İndir): Popüler arkadaşlık uygulaması
  • Who Lite

    Who Lite Android İndir: Scorp geliştiricilerinden arkadaş bulma uygulaması
  • Ablo

    2019'un en iyi uygulaması olarak seçilen Ablo apk indir, görüntülü sohbet uygulaması olarak adından söz ettiriyor.
  • Bumble (APK)

    Bumble (APK), eski Tinder çalışanlarının hazırladığı arkadaşlık uygulaması.
  • SupportGirls

    SupportGirls arkadaş bulma ve flörtleşme aktivitelerini gerçekleştirmek üzere tasarlanmış bir uygulama.
  • Ünifoni

    Ünifoni mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaş bulma ve sosyalleşme uygulamasıdır
  • Odnoklassniki

    Odnoklassniki Android uygulaması ile ücretsiz olarak Rusya ve çevre ülkelerdeki insanlarla arkadaş olabilirsiniz.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.