My Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

My Collage, özel günler için hazır şablonlar ve özel kolaj bölümü içeren popüler bir Windows 8 uygulaması.

My Collage, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza indirip kullanabileceğiniz kolaj yapma uygulamaları arasında en basiti ve ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Windows platformunda birkaç günde binlerce indirmeye ulaşan bir fotoğraf kolaj uygulaması olan My Collage’da hazır şablonlar ve fotoğraf kareleri yardımıyla sadece saniyeler içerisinde eğlenceli kolajlar hazırlayabiliyorsunuz. Yılbaşı, Sevgililer Günü, Doğum Günü gibi özel günlere özel çok sayıda hazır şablona ek olarak rengarenk arkaplanlar sunan kolaj bölümünü içerisinde barındıran uygulamada hazırladığınız kolajlara dilediğiniz bir yazıyı da ekleyebiliyorsunuz. Yazı tipi, rengi, yönü gibi yazıyı kolajın en güzel yerine yerleştirmenize ve en güzel şekilde durmasına izin veren tüm seçenekler mevcut ancak bazı şablonlardaki yazılar önceden yazıldığından değiştiremiyorsunuz. Bu da açıkçası böylesine bir uygulamada kötü olmuş ve beğenmediğim.

Sevdiklerinize göndermek üzere rengarenk kolajlar hazırlayabileceğiniz uygulamanın kullanımı da arayüzü kadar basit. Sol tarafa dizili şekilde karşınıza çıkan hazır şablonlardan dilediğinizi seçtikten sonra tek yapmanız gereken tablet veya bilgisayarınızda bulunan fotoğrafı seçerek uygulamaya aktarmak. Sonrasında dilerseniz “AddText” seçeneği ile kolajınıza yazı ekleyebilirsiniz.

Hazırladığınız kolajları Facebook arkadaşlarınızla hızlıca paylaşabilmeniz için de bir seçenek sunan My Collage, sadece Windows platformunda karşımıza çıkıyor. Uygulama içerisindeki şablonlar paintte hazırlanmış gibi dursa da kullanılmayacak kadar kötü bir kolaj uygulaması değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cool Collage

    Cool Collage, birden fazla fotoğrafı tek bir kareye sıkıştırmak için kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Pic Collage

    Pic Collage, Windows cihazınızda fotoğraflarınızdan kolaj hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • My Start Wallpapers

    My Start Wallpapers, Windows 10 bilgisayarınızın başlangıç ve kilit ekranında kullanabileceğiniz kaliteli duvar kağıtları sunuyor.
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Photo Collage Studio

    Photo Collage Studio programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca fotoğraf kolajları yaratabilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Free Gif Collage Maker

    Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Picture Collage Maker Pro

    Picture Collage Maker Pro, dijital fotoğraf arşivinizi eşsiz kolajlara dönüştürebileceğiniz profesyonel bir kolaj hazırlama programıdır.