My Diet Coach

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.

My Diet Coach, Android cihazlarınıza indirip kullanabileceğiniz bir diyet ve kilo verme uygulamasıdır. Kapsamlı özelliklere sahip olan uygulama ile ulaşmak istediğiniz kiloya rahatça ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Kilo vermek ve diyet yapmak için bildiğiniz gibi en önemli etken motivasyon. Bu uygulama da hem size doğru yolda kalmanıza yardımcı olacak hem motivasyon sağlayacak hem de bu süreçte vücudunuzu takip etmenizi sağlayacak.

My Diet Coach öncelikle kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor diyebilirim. Kendine özgü bir uygulama olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi ise aslında size kendinizin sanal halini sunması ve bu sayede kendinizi takip etmenize yardımcı olması.

Uygulama size bir diyet planlayıcısı, besin ve egzersiz günlüğü, kalori sayacı, günlük olaylar için hatırlatıcılar ve BMI (vücut kitle endeksi) hesaplayıcısı sunuyor. Bunlar da aslında bir diyet uygulamasından beklenen tüm özellikler diyebilirim.

Bununla birlikte uygulama motivasyonunuzu yüksek tutmanıza da yardımcı oluyor. Bunu da motivasyonel fotoğraflar, hedef hatırlatıcısı, sanal ödüller ve ipuçları ile yapıyor. Böylece moralinizi sürekli olarak yüksek tutabiliyorsunuz.

Bununla birlikte uygulama kilo verme sürecinizi de takip etmenizi sağlıyor. Pek çok yiyeceğin kalorisinin bulunduğu uygulama ile günlük tükettiğiniz besinlerin kalorisini takip edebiliyor ve günlük hedefinize uymanızı sağlıyor.

Uygulama ile sadece kilonuzun değil aynı zamanda bel, kalça, kol gibi alanlarınızın ölçülerini de takip edebiliyorsunuz. Ayrıca daha sonra kilo kaybınızı grafikler ve istatistikler şeklinde görebiliyorsunuz.

Hepsi bir arada bir diyet uygulaması olan My Diet Coach'ı denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

My Diet Coach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

My Diet Coach, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.

My Diet Coach, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır. Sağlıklı bir yaşama adım atmak istiyorsanız ve bunun için öncelikle kilo vermek istiyorsanız My Diet Coach size yardımcı olabilir.

Kullanabileceğiniz pek çok mobil diyet uygulaması var fakat My Diet Coach gerçekten özel bir uygulama. Kullanıcı dostu olmasının ve kapsamlı özellikler sunmasının yanında size kendinizin bir sanal versiyonunu sunması işinizi çok kolaylaştırıyor. Bu sayede olayı çok daha somut bir şekilde gözünüzde canlandırabiliyorsunuz.

Kilo vermenin belki de yüzde sekseni motivasyonunuzu yüksek tutmaktan geçiyor. Bu yüzden de My Diet Coach motivasyonunuzu yüksek tutmak amacıyla pek çok şeyi düşünmüş. Motivasyonel fotoğraflar, hedef hatırlatıcısı, sanal ödüller ve ipuçları bunlardan bazıları.

Bununla birlikte bir diyet uygulamasında bulunması gereken her türlü özellik mevcut. Bunlardan bazılarını da BMI (vücut kitle endeksi) hesaplayıcı, kalori sayacı, diyet planlayıcısı, besin ve egzersiz günlüğü olarak sayabiliriz.

Uygulamanın diyet planlayıcısı sayesinde kendinize uygun bir diyet planlayabiliyor ve ardından yiyeceklerin kalorilerinin takibini yaparak gün içerisinde tükettiğiniz besinleri uygulamaya girebiliyorsunuz.

Bununla birlikte uygulama kilo verme sürecinizi de takip etmenizi sağlıyor. Bir diğer güzel özelliği ise sadece verdiğiniz kiloyu değil aynı zamanda bel, kalça, kol gibi alanlarınızın ölçülerini de takip etmenizi sağlaması.

Başarılı bir diyet uygulaması olan My Diet Coach'ı denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.
  • Garfield: My BIG FAT Diet

    Garfield: My BIG FAT Diet, şişman kedi Garfield'ın diyetini bozmasına yardımcı olduğunuz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Samson's Diet

    Samson’s Diet uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en sağlıklı beslenme programlarını hazırlayabiliyorsunuz.
  • Decathlon Coach

    Decathlon Coach uygulamasıyla günlük aktivite önerileri alabilir ve formunuzu koruyabilirsiniz.
  • Calorific Diet Tracker

    Android için Calorific Diet Tracker uygulaması, diyetinizi takip etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz bir diyet takip uygulamasıdır.
  • Noom Weight Loss Coach

    Noom Weight Loss Coach isimli bu asistan sayesinde günlük besin ihtiyacınızı aksatmadan sağlıklı kilo verebilirsiniz.
  • Diet Assistant

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz diyet uygulamasıdır.
  • Diet Point

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.