My Followers On Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

My Followers On Instagram ile Instagram hesabınızı kontrol altında tutabilirsiniz

My Followers On Instagram kullanıcılara Instagram hesapları üzerinde tam kontrol sağlama imkanı sağlayan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir hesap yönetim uygulamasıdır.

Eğer Instagram üzerinde çok sayıda takipçiye sahipseniz veya çok sayıda kişiyi takip ediyorsanız hesabınızı denetlemek çok kolay olmayabiliyor. My Followers On Instagram bu denetlemeleri sizin için yapan ve size ayrıntılı olarak bildirimler sunan kullanışlı bir uygulamadır.

My Followers On Instagram kullanarak sizi takip eden yeni kullanıcıların kim olduğunu kolayca öğrenebilmektesiniz. Bunun yanında sizi kimlerin takip etmeyi bıraktığını öğrenebiliyorsunuz. Bunun yanında uygulama kullanışlılığını bir adım daha geliştirerek sizin takip ettiğiniz ve karşılığında sizi takip etmeyen kullanıcıları tespit edebiliyor.

Eğer sizi takip eden fakat karşılığında takip etmediğiniz kullanıcıları öğrenmek istiyorsanız My Followers On Instagram kullanabilirsiniz. My Followers On Instagram kullanarak kullanıcıların profillerini gezebilir, fotoğraflarını görüntüleyerek beğenip yorum yapabilirsiniz. Profilinize gelen yorumlardan hoşunuza gidenleri de My Followers On Instagram aracılığıyla favorilerinize ekleyebilmektesiniz.

My Followers On Instagram size gelen takip etme taleplerini onaylama veya reddetme imkanı tanıyor. Uygulama birden çok kullanıcı hesabını da desteklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TrackGram: Instagram Followers

    TrackGram: Instagram Followers, Instagram hesabınızı daha kolay yönetmenizi sağlayarak sizi takip eden ve takip etmeyi bırakan kullanıcıları bildiren ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Followers+ for Instagram

    Instagram'da yer alan takipçileriniz hakkında tüm detayları öğrenebilmek ve istatistikleri görmek için bu iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Get Followers

    Get Followers, sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız takipçi sayınızı arttırmak için kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • My Last

    My Last, iOS işletim sistemi kullanan cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür sosyal medya uygulamasıdır.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Find My Friends

    iOS 5.0 ve üzerinde çalıaşan Find My Friends uygulaması, arkadaşlarınızın lokasyonlarını görmenizi ve kendi konumunuzu onlarla paylaşmanıza yarıyor.
  • IGTV

    Instagram'a uzun video yükleyin, videolarınızdan para kazanın.
  • Repost for Instagram

    Repost for Instagram iPhone ve iPad uygulaması ile başka kullanıcıların fotoğraflarını kendi Instagram'ınızda kolayca paylaşabilirsiniz.