My Mixtapez Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

My Mixtapez Music uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en popüler mixtapeleri keşfedebiliyorsunuz.

My Mixtapez Music uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının hem mixtapelerini kolayca uygulama içerisindeki müzik meraklıları ile paylaşabilecekleri, hem de yeni mixtapeler keşfedebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında. Fakat uygulama içi satın alma seçeneklerine bağlı olan bazı özellikleri olduğunu da unutmamak gerek.

Favori müzisyenlerinizi ve DJ'leri takip edebileceğiniz gibi trendleri de görebilir, ayrıca uygulamada yer alan listelerinizi diğer sosyal medya hesaplarınızdaki dostlarınızla da paylaşabilirsiniz. Lakin internet bağlantınızın müzikleri dinleyebilmek için WiFi olmasını tercih etmeyi unutmayın, aksi taktirde 3G kotanızı hızla tüketebilirsiniz. Kaliteli mixtape dinleme uygulamalarından birisi olduğundan denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

My Mixtapez Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
41.7 MB DOSYA BOYUTU

My Mixtapez Music uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca mixtapeler dinleyebilirsiniz.

My Mixtapez Music uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabilecekleri müzik dinleme uygulamaları arasında ancak özel olarak mixtapeler üzerine hazırlanmış bir uygulama olması nedeniyle genelde bu tür listeler bulacağınızı da söyleyebilirim. Ücretsiz müzik dinleme imkanlarına rağmen bazı özelliklerin ücretli satın alma seçenekleriyle sunulduğunu da hatırlatmamız gerek.

Beğendiğiniz mixtapeleri dostlarınızla ve takipçilerinizle takip etmenize izin veren uygulama, elbette bu işlevler için bir internet bağlantısına da ihtiyaç duyuyor. En son mixtape trendlerini kaçırmak istemiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

My Mixtapez Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
6.66 MB DOSYA BOYUTU

My Mixtapez Music uygulamasıyla Windows Mobile cihazlarınızdan ücretsiz olarak mixtapeler dinleyebilirsiniz.

My Mixtapez Music uygulaması, Windows Mobile kullanıcılarının kolayca mixtape müzikleri mobil cihazlarına indirebilecekleri ve hemen dinlemeye başlayabilecekleri ücretsiz müzik dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Kolay kullanımı ve hızlı yapısıyla da bir an önce sevdiğiniz sanatçıların eserlerine ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamada yer alan filtreleme seçeneklerinin kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum ancak internet bağlantınızın dinleme ve müzik indirme işleri için aktif olması gerekiyor. Dilerseniz mixtapeleri zil sesi ve duvar kağıdı olarak da kullanabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Mixtapez

    Siyahi müzik trendini anında yakalamanızı ve dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.