My Oasis - Relaxing Sanctuary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Rahatlatıcı etkisiyle karşımıza çıkan zevkli bir simülasyon oyunu

My Oasis - Relaxing Sanctuary, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda hayalinizdeki yeri yaratabiliyorsunuz.

Zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz tarzdan bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan My Oasis - Relaxing Sanctuary, sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızı keyifli bir hale getirmeye odaklanmış olan oyunda hayallerinizdeki dünyayı kurabiliyorsunuz. Son derece renkli görselleriyle de dikkat çeken oyunda rahatlatıcı bir hava bulunuyor. Hayalinizdeki dünyayı küçük bir kara parçasından başlayarak kuruyor ve bölümleri geçtikçe daha büyük işler yapıyorsunuz. Yavaş yavaş ilerlediğiniz oyunda zihninizin gevşediğini de hissedebiliyorsunuz. Eğer bu tarz farklı oyunları seviyorsanız My Oasis - Relaxing Sanctuary mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Ayrıca çocuklarınıza da oynatarak hayal güçlerinin genişlemesine yardımcı olabilirsiniz.

My Oasis - Relaxing Sanctuary oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

My Oasis - Relaxing Sanctuary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
393 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli kurgusu ve dikkat çekici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun

My Oasis - Relaxing Sanctuary, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Sürükleyici atmosferi ve keyifli kurgusuyla ön plana çıkan oyunda hayalinizdeki dünyayı oluşturabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı geçirmek için oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olan My Oasis - Relaxing Sanctuary, son derece farklı kurgusu ve hoş atmosferiyle dikkat çekiyor. Oyunda hayalinizdeki dünyayı oluşturuyor ve keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Renkli ve kaliteli görsellerle de ön plana çıkan oyunda küçük bir kara parçasıyla başlıyor ve kocaman bir dünya inşa ediyorsunuz. Dikkat çekici atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda yavaş yavaş ilerliyorsunuz. Zihninizi rahatlatmak için oynayabileceğiniz oyunu çocuklarınıza da rahatlıkla oynatabilirsiniz. Eğer farklı oyunları seviyorsanız My Oasis - Relaxing Sanctuary sizleri bekliyor.

My Oasis - Relaxing Sanctuary oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Splash: Underwater Sanctuary

    Splash: Underwater Sanctuary, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • My Country

    Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • My Moy

    My Moy, Android telefon yada tabletleriniz üzerinde tıpkı gerçek bir evcil hayvan besler gibi sanal hayvan beslemenizi sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • My Cafe

    Hayalindeki kafeyi oluşturmaya hazır ol!