My Om Nom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,160 TOPLAM İNDİRME

My Om Nom sevimli bir canavarı beslediğiniz bir sanal bebek oyunudur

My Om Nom, Cut the Rope oyunlarının yıldızı olan sevimli canavar dostumuz Om Nom'u mobil cihazlarımıza taşıyan bir sanal bebek oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indiripo oynayabileceğiniz bir oyun olan My Om Nom'da Om Nom'un bakımını üstleniyoruz ve onunla eğlenceli anlar yaşayabiliyoruz. My Om Nom'da Om Nom'un her ihtiyacı ile ilgilnememiz gerekiyor. Şekerlemelere karşı zaafiyeti olan kahramanımızla oyunlar oynuyoruz ve onun eğlenerek sıkılmasını önlüyoruz. Om Nom'un bakımını yapabilmek için sadece onunla oynamamız yeterli değil. Om Nom acıktığı zaman onu beslemeliyiz. Ayrıca kirlendiği zaman ona banyo da yaptırmamız ve hijyenini sağlamamız gerekiyor.

My Om Nom'da Om Nom'a farklı ve eğlenceli kıyafetler giydirebiliyoruz. Atkılar, ilginç gözlükler, renkli şapkalar gibi seçenekler ile Om Nom'a bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Oyun içerisinde Om Nom'un yaşam alanını dekore edebiliyorsunuz.

My Om Nom'da mini oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu oyunlarda Om Nom ile uzaya yolculuk ederek şekerleme avına çıkabilir, hafızanızı çörekleri eşleştirerek test edebilir ve üçlü eşleştirme oyunu ile eğlenebilirsiniz.

My Om Nom'da Om Nom'un yanısıra Om Nelle adlı kahramanımızı da besleyebiliyoruz. Beslediğiniz kahraman sizin hareketlerinize komik tepkiler de verebiliyor.

Can Erdil Şentürk

My Om Nom

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

My Om Nom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunudur

My Om Nom oyunculara kendi sanal bebeklerini yetiştirme ve onunla birlikte eğlenme imkanı veren bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunu olan My Om Nom'da Cut the Rope oyunlarının baş kahramanı olan Om Nom adlı şekerleme düşkünü sevimli canavar dostumuzun yeni bir yuva arayışına tanık oluyoruz. Om Nom'un yuva arayışı bizim ona yardım elimizi uzatmamızla son buluyor. Oyunda Om Nom'un veya arkadaşı Om Nelle'nın bakımını biz üstleniyoruz. Biz Om Nom ve Om Nelle ile ilgilendikçe onlar da bizim eğlenmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Hareketlerimize birbirinden komik tepkiler veren kahramanlarımız ile ilgilenmek için onların temizlenmelerini ve duş almalarını sağlıyoruz. Karınları acıkınca onlara şekerleme yedirmemiz gerekiyor. Canları sıkılınca birlikte keyifli oyunlar oynuyoruz.

My Om Nom içerisinde sanal bebeğinizi dilediğiniz gibi giydirebiliyorsunuz. Bu iş için birçok farklı kıyayet, renkli şapka, ilginç gözlük ve aksesuar seçeneklerine sahibiz. Kahramnımızın görünümünü değiştirebildiğimiz gibi yaşadığı yerin dekorasyonunu da değiştirebiliyoruz ve odasına farklıo şyalar yerleştirerek en şık odayı yaratabiliyoruz. Arkadaşlarımız kahramanımızın odasını ziyaret edebiliyor, biz de onların odalarına konuk olabiliyoruz.

My Om Nom içerisinde farklı mini oyunlar yer alıyor ve bolca eğlence sunuyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Om Nom: Roll Race

    Om Nom: Roll Race Android Google Play'de! Kıyasayı yarış; Yuvarlanarak platformdaki tüm şekerleri yiyin.
  • Om Nom Toons

    Om Nom Toons, şeker canavarı Om Nom'un hikayelerini anlatan çizgi film izleme uygulaması.
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • My Country

    Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.