My Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!

Çocuklara özel hazırlanan mobil oyunlardan My Tow APK, oyunculara aile evinde eğlence dolu dakikalar yaşatıyor.

My Town APK İndir

Tamamen ücretsiz bir yapıya sahip olan mobil rol oyununda bizleri oldukça hoş görseller karşılıyor. Birbirinden farklı maceraların yer aldığı oyunda çeşitli oyunları oynayacak ve ailemiz ile eğlence dolu dakikalar geçireceğiz. 6 yüksek düzeyli odanın yer aldığı yapım da her odada  farklı içerikler ve sürprizler bizleri bekliyor olacak.

5 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan mobil rol oyununda sabahtan akşama kadar insanların yaptıkları tüm davranışları yapabileceğiz. Uyanacak, üstümüzü giyecek, kahvaltı yapacak vs. gibi gerçek dünyadan çeşitli izler karşımıza çıkacak. Üçüncü parti reklamların yer almadığı oyunda herhangi bir öge satın almayacak ve dilediğimiz gibi oyunun tadını çıkarabileceğiz.

İncelemelerden de 4.4 gibi bir skor puanı alan başarılı mobil oyun ülkemiz oyuncuları tarafından da oldukça beğenilmiş ve yüksek kitleler tarafından oynanmaktadır. My Town tamamen ücretsiz olarak mobil platform oyuncularına sunuluyor. Dileyen oyuncular hemen oynayabilirler.

  • Detaylarıyla büyüleyici 6 oda - Oturma odası, çocuk odası, ebeveyn odası, mutfak, banyo ve bahçe
  • Kalabalık aile - Anne, baba ve 2 - 13 yaş aralığında 6 çocuklu büyük mutlu bir aile
  • Aile ile yapılacak etkinlikler - Giyecek seçme, yemek yeme, uyuma, duş alma, oyun oynama
  • Günlük rutinler - Uyandırın, giydirin, dişlerini fırçalayın, duş aldırın, kahvaltı yaptırın, dışarıda oynayın.
  • Akvaryum - Bulunabilir ve toplanabilir 25’ten fazla farklı balık ve süs türü içeren akvaryum
  • Kurallar yok - Dilediğiniz gibi oynayın, ne istiyorsanız onu yapın, neyi seviyorsanız onunla etkileşimde bulunun.
  • Parti düzenleyin - Doğum günü partisi yapın.

 

Doğukan Çağlakpınar

My Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
303.6 MB DOSYA BOYUTU

Aile oyunu oynayacağız.

Mobil platformda eğlenceli dakikalar vadeden My Town ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Renkli içerikleri ve eğlencel oynanışı ile oyuncuları şiddetten uzak bir atmosfere kavuşturan mobil simülasyon oyununda benzersiz altı farklı mekan yer almaktadır. Bir evin içinde geçen yapım da aile üyelerimiz ile vakit geçirecek ve sabahtan akşama kadar günlük bir yaşam sürdüreceğiz. Gerçek dünyadan çeşitli izler taşıyan yapım da kıyafet giyecek, yemek yiyecek, banyo yapacak ve daha fazla içerik ile karşılaşacağız.

Oyun içerisinde bir anne bir baba ve altı farklı çocuk yer alacak. Çocukların yaş aralığı da 2 – 13 arası olacak. Keşfedilecek bir sürü odanın yer aldığı yapım da oyunlar oynayacak ve eğlence dolu anlar yaşayacağız. Reklamların ve satın alma unsurlarının yer almadığı oyunda 5 milyondan fazla oyuncu keyifli vakit geçiriyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak My Town’ı indirebilir ve oyunun tadını çıkarabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • Cartoon Network Games

    Cartoon Network Games (İndir): Çocuklar için ücretsiz ve internetsiz Android oyunları
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!