myChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
574 TOPLAM İNDİRME

myChat uygulaması ile sevdiklerinizle ücretsiz olarak mesajlaşabilir, görüntülü ve sesli aramalar gerçekleştirebilirsiniz.

myChat, sevdiklerinizle ücretsiz olarak hem yazılı hem de görüntülü sohbetler gerçekleştirebileceğiniz, fotoğraf ve videolarınızı paylaşabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Üstelik uzun kayıt işlemi ile uğraşmadan sadece telefon numaranızı girerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tüm e-posta servislerine tek bir yerden erişme kolaylığı sunan myMail uygulamasının geliştiricisi tarafından sunulan myChat ile aile ve arkadaşlarınızla dilediğiniz an dilediğiniz yerde hiçbir ücret ödemeden doyasıya sohbet edebilirsiniz. Sınırsız mesajlaşma, yüksek kalitede görüntülü sohbet ve sınırsız ve istenilen uzunlukta sesli aramalar (Uluslararası aramalar dahil) myChat ile bedava. Tabii ki kelimelerin yeterli olmadığı hallerde kullanılan surat ifadeleri, fotoğraf ve video gönderme de mevcut.

myChat, popüler sohbet uygulamaları WhatsApp , Telegram Messenger gibi çalışmakta. Uygulamayı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken telefon numaranızı girmek. Sonrasında gelen onay kodunu da girdiğinizde sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Kayıt işlemi telefon numarası ile olduğundan rehberinizde myChat kullanan arkadaşlarınız doğrudan kişi listenize ekleniyor. Bu da arkadaşlarınızı tek tek ekleme derdinden sizi kurtarıyor.

Hiçbir rahatsız edici reklam içermeyen myChat, ücretsiz mesajlaşma, arama ve görüntülü sohbet etme imkanı tanıyan yeni ve popüler bir iletişim uygulaması.

Erkan Calp

myChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME

myChat, sevdiklerinizle istediğiniz an istediğiniz yerde ücretsiz olarak sohbet edebileceğiniz bir uygulamadır.

myChat, dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a alternatif olarak kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır. Kayıt esnasında sadece telefon numaranızı verdiğinden rehberinizdeki kişilerle anında sohbete başlayabileceğiniz uygulamada sesli ve görüntülü aramalar ve mesajlaşma ücretsiz ve hiçbir rahatsız edici reklam bulunmuyor.

myChat, tüm sevdiklerinizle hareket halinde sohbet etme imkanı tanıyan kullanımı basit, güvenli ve ücretsiz bir mobil uygulama. Telefon numaranızı girmenizin ardından takma ad ve fotoğrafınızı belirleyip hemen rehberinizdeki kişilerle sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Arkadaşınızla veya ailenizle sanki yanlarındaymış gibi sohbet edebilir, akıllı telefon ve tabletinizle çektiğiniz fotoğraf ve videoları gönderebilir, ücretsiz çıkartma ve gülen yüzlerle sohbetlerinizi renklendirebilirsiniz.

Türkçe olarak ta kullanılabilen sohbet uygulaması myChat’i ilk açtığınızda kayıt ekranı yerine telefon numaranızı gireceğiniz bir ekran ile karşılıyorsunuz. Telefon numaranızı ilgili alana girdikten sonra telefonunuza –numaranın size ait olduğunu doğrulamak için- onay kodu içeren bir kısa mesaj gönderiliyor. Onay kodunu da girmenizin ardından rehberinizdeki kişiler otomatik olarak içe aktarılıyor ve listenizden dilediğiniz kişiyle mesajlaşmaya başlıyorsunuz. Kullanımı oldukça basit, hızlı ve güvenli olan myChat uygulamasını WhatsApp Messenger ve Telegram Messenger gibi popüler uygulamalara alternatif olarak kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

myChat

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
482 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

myChat ile dünyanın diğer bir ucundaki sevdiklerinizle hiçbir ücret ödemeden uzun uzun konuşabilirsiniz.

myChat, ücretsiz anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en yenisi. Sevdiklerinizle anlık olarak mesajlaşabiliyor, fotoğraf ve video gönderebiliyor, sesli ve görüntülü aramalar yapabiliyorsunuz. Üstelik hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor.

myChat ile nerede olursanız olun istediğiniz zaman aile ve arkadaşlarınızla harika sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiler dünyanın diğer bir ucunda olsa dahi onlarla sanki yakınızdaymışlar gibi konuşabilirsiniz.

Uzun kayıt işlemi yerine telefon numaranızı girerek kaydınızı saniyeler içerisinde tamamlayabilir, kaytı esnasında telefon numaranızı verdiğinden arkadaş ekleme derdi olmadan doğrudan kişi listenizdekilerle sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Sohbetler ekranından geçmiş sohbetlerinizi görüntüleyebilir, Kişiler ekranından myChat kullanan arkadaşlarınızı görebilirsiniz.

myChat Özellikleri:

  • Ülkeler ve şehirler arası ücretsiz sohbet edin.
  • Fotoğraf ve video paylaşın.
  • Mesajlarınıza gülen yüz ve çıkartma ekleyin.
  • Grup sohbetleri gerçekleştirin.

Not: myChat uygulamasını kullanabilmeniz için WhatsApp ve Telegram Messenger gibi telefon numaranızı vermeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır