Mynet Tavla

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
4,844 TOPLAM İNDİRME

Mynet Tavla (APK), Android telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil tavla oyunudur.

Mynet Tavla (APK), eğer mobil cihazlarınızda online tavla keyfi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir tavla oyunu.

Mynet Tavla İndir APK

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mynet Tavla, mobil cihazlarınızın internet bağlantısını kullanarak nerede olursanız olun tavla keyfi yaşamanızı mümkün kılıyor. Uzun otobüs, tren, vapur yolculuklarında, yazlıklarda veya evde arkanıza yaslanırken Mynet Tavla açarak tavla oynayabilir ve bir yandan da sosyalleşebilirsiniz. Oyunun online altyapıya sahip olması sayesinde Mynet Tavla oyuncuları diğer oyuncularla eşleşerek tavla karşılaşmaları yapabiliyor. Bu sayede yapay zekaya sahip botlar yerine gerçek rakiplerle karşılaşarak daha heyecanlı tavla karşılaşmaları yapabiliyoruz.

İnsanlık tarihinin en eski masa oyunlarından biri olan tavla da temel amacımız taşlarımızı rakip oyuncunun alanından kendi alanımız taşımak. Tek başına kalan taşlar rakip oyuncu tarafından avlanabiliyor ve rakip oyuncunun alanına geri dönerek yolculuğa baştan başlayabiliyor. Bu nedenle en az 2 taşı üst üste getirerek hareket etmemiz taşlarımızın avlanmasını engellememize yardımcı oluyor.Tüm taşları kendi alanımıza taşıdıktan sonra toplamaya başlıyoruz. Bütün taşlarını ilk toplamış olan oyuncu oyunu kazanıyor.

Mynet Tavla sohbe özelliğine de sahip. Bu sayede bir yandan sohbet ederken diğer yandan tavla oynayabiliyorsunuz. Mynet Tavla'da dilerseniz Facebook arkadaşlarınızı oyuna davet edebilir, dilerseniz misafir hesabıyla diğer oyuncularla hızlı karşılaşmalar yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Mynet Tavla

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,706 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

Mynet Tavla internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir tavla oyunudur

Mynet Tavla eğer tavla oynamayı seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil tavla oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Mynet Tavla ile insanlık tarihinin en eski ve en eğlenceli oyunlarından olan tavla mobil cihazlarınıza taşınıyor ve eğlenceyi gittiğiniz yerde yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Facebook'ta yoğun ilgi gören Mynet Tavla'nın iOS versiyonu da yine online altyapısı ile oyunculara diğer oyunculara veya arkadaşlarına karşı tavla oynama imkanı veriyor.

Mynet Tavla'yı oynayabilmek için Facebook hesabınızla giriş yapmanıza da gerek yok. Oyuna misafir olarak giriş yapabilirsiniz ve tavla oynamaya başlayabilirsiniz. Mynet Tavla size "Hemen oyna" seçeneğini seçerek anında oyuna başlama imkanı veriyor. Dilerseniz arkadaşlarınızın oyunlarına katılabiliyorsunuz. Mynet Tavla'da kendi oyununuzu kurmanıza ve kurallarını belirlemenize de izin veriliyor. Oyunda yer alan sohbet desteği ile tavla karşılaşmaları esnasında veya lobide diğer oyuncularla sohbet edebilirsiniz.

Mynet Tavla oynayabilmek için 3G, Edge veya Wi-Fi internet bağlantısına sahip olmanız gerekmektedir.

Can Erdil Şentürk

Mynet Tavla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,258 TOPLAM İNDİRME

Mynet Tavla, ülkemizde en çok sevilen masa oyunlarından bir tanesi olan Tavla'yı Facebook üzerinde oynama imkanı sunan Mynet Tavla oyunu.

Mynet Tavla, binlerce oyuncunun farklı odalarda Facebook arkadaşları yada diğer oyuncular ile online olarak tavla oynamasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Facebook tavla oyunu. Mynet'e ait olan oyundaki başarınız sahip olduğunuz puanla doğru orantılı. Puanınıza göre farklı odalara girip rakipleriniz ile tavla oynayabiliyorsunuz.

Oyundaki VIP üyelik sistemine katılarak tüm VIP odalara erişim sağlayabildiğiniz gibi, dilerseniz hiç bir ücret ödemeden normal odalarda oyun oynayabiliyorsunuz. Sade bir tasarıma sahip olan oyunda rakipleriniz ile sohbet etme imkanınız da bulunuyor. Böylece farklı şehirlerden yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz.

Oyun ekranının sağ tarafında Mynet Tavla oynayan arkadaşlarınızın ve genel olarka zirvedekilerin listesini görüntüleyebiliyorsunuz. Eğer listenin başında olmak istiyorsanız, he mtavlayı iyi oynamalı hem de gerektiğinde risklere girip şansınızı denemeniz gerekiyor.

Oyun içerisindeki oda isimleri, şehir, semt, profesyonellik, puan, başarı vb. şekilde ayarlanmış. En sevdiğiniz odaları belirleyerek düzenli olarak bu odalarda oynayabilirsiniz.Oyunda puanınız biterse günlük aktiviteler ve sunulan fırsatlar ile kazanma şansından ayrı olarak puan satın alabiliyorsunuz.

Eğer boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz yada stres atmak için oynayabileceğiniz bir tavla oyunu arıyorsanız, Mynet Tavla'yı Facebook hesabınız üzerinden ücretsiz olarak oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tavla Oyna APK

    Tavla Oyna APK ile gerçek zamanlı tavla oynayabilirsiniz.
  • Mynet Okey APK

    Mynet Okey APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir online okey oyunudur.
  • Tavla Go (Backgammon Go)

    %100 adil oyun mekaniğiyle mobildeki en iyi online tavla oyunu
  • Kelime Savaşı - Mynet APK

    Kelime Savaşı - Mynet APK, android telefonunuzda oynayacağınız bir canlı bilgi yarışı oyunudur.
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.
  • Tavla Beni

    Tavla Beni ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı bir tavla oyunudur
  • Tavla Plus

    Tavla Plus, online olarak arkadaşlarınız veya hazır bulunan odalarda gerçek tavla keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Mobil Tavla

    Mobil Tavla, Android cihazlar için hazırlanmış başarılı bir tavla oyunu.