MyScript Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,704 TOPLAM İNDİRME

Android MyScript Calculator uygulamasıyla hesap işlemlerinizi eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz.

Hesaplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Android MyScript Calculator size kullandığınız tüm klasik hesap makinelerini unutturacak sıradışı bir uygulama.

Özellikle tuşlara basmaktan sıkılanlar ve hesaplama işini android cihazda zevkli bir işleve dönüştürmek isteyenler için alternatif bir seçenek.

Gözleriniz Tuş Aramasın

Özellikle karmaşık rasyonel ve köklü sayıları hesaplamak bir hayli zahmetli ve bir o kadarda sıkıcı bir uğraş olur. MyScript Calculator tüm bu işlemleri pratik ve çizgisel olarak hesaplıyor.

Örneğin; 2/3 + 4/7 yazmak ve bu işlemin sonucunu karekök olarak öğrenmek istiyoruz. Tuşlara basarak uğraşmak yerine rakamları ve sembolleri çizerek hesaplayabiliyorsunuz. Silmek için ise üstüne çizgi atmanız veya karalamanız gerekmektedir.

Uygulamanın bir diğer özelliğiyse yarım kalan bir sonucu çözebiliyor olması bir toplama çıkarma işleminde bilinmeyen kısmına ? (soru işareti) çizmeniz yeterli olacaktır.

Rakamları ve sembolleri algılama kabiliyeti ise mükemmel olan MyScript Calculator çizdiğiniz kelimeyi yanlış algılama olasılığı neredeyse %1 ve böylelikle hızlı bir şekilde çizerek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Şükrü Erdem ÇETİNER

MyScript Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda el yazınız ile hesaplar yapmak için bu hesap makinesi uygulamasını kullanabilirsiniz.

MyScript Calculator uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulaması ancak el yazınızla çalışması sayesinde diğer uygulamalardan biraz ayrılıyor. Ücretsiz olan ve kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama, tüm matematik formüllerini tanıyabiliyor ve siz yazar yazmaz sonucu iletebiliyor.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • iPhone ve iPad desteği
  • El yazısını ile tüm aritmetik formülleri yazabilme
  • Anında sonuç verebilme
  • Silme işlemleri için el hareketlerini kullanma
  • Yatay ve dikey olarak kullanılabilme
  • İleri ve geri alma operasyonları için destek

MyScript Calculator bir yandan oldukça performanslı şekilde çalışırken, diğer yandan yazdığınız formülleri anında sonuç haline getirebiliyor. Eğer yanlış bir şey yazdıysanız hemen bir kaç parmak hareketi ile yanlışlıkları düzeltebiliyorsunuz.

Ayrıca trigonometri, aritmetik, logaritma, sabit değerler gibi pek çok konuda sağladığı destek sayesinde sık sık hesap kitap yapanların en çok tercih edecekleri uygulamalardan birisi olacaktır. Aldığınız sonuçları isterseniz daha sonra sosyal ağ uygulamalarınız ya da e-posta uygulamanız yoluyla arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MyScript Stylus

    MyScript Stylus, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan bir tür el yazısı aktarma uygulamasıdır.
  • Discount Calculator

    Discount Calculator uygulamasıyla mağazalardaki indirimli ürünlerin gerçek fiyatlarını hesaplayabilirsiniz.
  • SKF Calculator

    SKF Calculator uygulaması mühendislerin işine yarayabilecek birçok hesaplama aracı sunuyor.
  • Google Calculator

    Google Calculator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır
  • Super Calculator

    Super Calculator, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu ve kullanımı kolay bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Algeo Calculator

    Algeo Calculator uygulaması sayesinde Android telefon ve tabletlerinizde bilimsel hesaplamalar yapabilir, bunları grafiğe dökebilirsiniz.
  • BAC Alcohol Calculator

    BAC Alcohol Calculator uygulamasıyla kanınızda kaç promil alkol olduğunu Android cihazlarınızdan hemen öğrenebilirsiniz.
  • Calculator++

    Calculator++ uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış gelişmiş bir grafik destekli hesap makinesi.