Naught 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Naught 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gizemler ve bulmacalarla dolu bir aksiyon oyunudur.

Naught 2, karanlık ve gizemli bir yeraltı dünyasında yer çekimini kontrol ederek kahramanımıza yolu göstermeniz gereken oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Karanlığın birçok formuna bürünmüş olarak farklı şekillerde karşınıza çıkacak olan düşmanları atlatmanız gereken oyun, macera ve platform öğelerini mükemmel bir şekilde harmanlayarak yeteneklerinizi test etmenizi sağlıyor.

İlk oyunun yakaladığı başarının ardından, yeni sürümüyle birlikte tamamen yenilenen oyun; oyunseverlere tamamen yeni bir tasarım ve oldukça interaktif bir oyun dünyası sunuyor.

Tamamen yenilenen oyun kontrolleri sayesinde, Naught 2'yi ister sanal butonlar yardımıyla isterseniz de telefonunuzu çevirerek oynayabilirsiniz.

Aynı zamanda karşınıza çıkan bulmacaları çözmek, düşmanlardan kaçmak ve engelleri atlatmak için kullanabileceğiniz zıplama ve dalma gibi yeteneklerde oyuna eklenmiş durumda.

Karanlık bir dünyadan kaçması ve anılarına tekrar kavuşması için Naught'a yardım etmeye hazır mısınız?

Can Çevrim

Naught 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Naught 2, etkileyici görsellerle platform oyunu unsurlarını bir araya getiren başarılı bir iOS oyunudur.

Naught 2, karanlıkların hakim olduğu bir oyun dünyasında, karanlığın birçok farklı formuna bürünerek karşınıza çıkan düşmandan kaçması için yerçekimini kontrol ederek kahramanımıza yardımcı olmanız gereken bir aksiyon oyunudur.

Aksiyon, macera, bulmaca ve platform öğelerini mükemmel bir şekilde harmanlayarak gizemli bir oyun dünyası içinde oyunseverlerle buluşturan Naught 2, ilk oyuna göre oldukça geliştirilmiş.

Tamamen yeniden tasarlanmış bir oyun dünyası üzerinde çok daha interkatif öğelerin bir araya getirildiği Naught 2; çözmeniz gereken farklı bulmacaları, kurtulmanız gereken karanlık düşmanları ve atlatmanız gereken birçok engeli karşınıza çıkararak yeteneklerinizi ve sabrınızı adeta test ediyor.

 

Oyunda amacımız kahramanımız Naught'ın karanlıklar dünyasından kurtulmasına ve anılarına tekrar kavuşmasına yardımcı olmak ama bu hiç de kolay olmayacak.

30'dan fazla yeni bölüm, büyük düşmanlar, farklı bir oynanış, yeni oyun modları ve çok daha fazlası Naught 2'de sizleri bekliyor. Bakalım gizemleri ve bulmacaları çözerek Naught'u ışığa kavuşturabilecek misiniz?

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • California Straight 2 Compton

    California Straight 2 Compton bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • ChocoRun 2

    ChocoRun 2, aksiyon yüklü iki boyutlu platform oyunu olarak mobilde yerini alıyor.
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.