Navy Field

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Navy Field, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Navy Field, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2. Dünya Savaşı ortamını telefonlarınıza kadar getiren oyunda gerçekçi bir savaş deneyimi yaşıyorsunuz.

Gerçek zamanlı deniz savaşlarının gerçekleştiği bir oyun olan Navy Field, 2. Dünya Savaşının ortamını yeniden yaşamanızı sağlıyor. Deniz savaşları konseptiyle dikkat çeken oyunda denizaltı, uçak gemisi, savaş gemisi gibi deniz araçlarını kontrol ediyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla oynayabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zırhlı gemileri kontrol ettiğiniz oyunda kendinize strateji belirliyor ve kaptanınıza yardımcı oluyorsunuz. Hoş bir atmosferde geçen oyunda kolay ve realistik kontroller yer alıyor. Farklı mekaniklerin de yer aldığı oyunda gerçek bir savaş gemisi kontrol ediyormuş gibi hissedebiliyorsunuz.

Klanlar kurup diğer klanlara katılabileceğiniz oyunda kendinize arkadaşlar edinebilirsiniz. Müttefik kazanabileceğiniz oyunda başarılı olmak için stratejinizin oldukça sağlam olması gerekiyor. Harika savaş sahnelerine sahip olan oyunda gerçek bir savaş deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Gelişmiş sistemlerin ve yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı oyun tamamı 3 boyutlu sahnelerde geçiyor. Farklı deniz sularının da yer aldığı Navy Field oyununu sakın kaçırmayın. Eğer savaş oyunlarından zevk alan biriyseniz bu oyunu şiddetle öneririm.

Navy Field oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Navy Field

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Navy Field, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Navy Field, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir harika deniz stratejisi oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Gerçekçi sahnelerin yer aldığı oyunda harika bir savaş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Son derece kaliteli görsellerin ve etkileyici atmosferin yer aldığı zevkli ve gerçekçi bir savaş oyunu olan Navy Field, denizler üzerinde geçen bir oyundur. Oyunda 2. Dünya Savaşında geçen deniz savaşlarını yeniden simüle ediyor ve gerçekçi savaşlara katılım sağlıyorsunuz. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda gerçekçi bir atmosfer ile karşılaşıyor ve dikkat çekici özellikleri kullanabiliyorsunuz. Gelişmiş sistemlerin yer aldığı  oyunda farklı mekanikler ve realistik kontroller yer alıyor. Zırhlı denizaltıların ve gemilerin yer aldığı oyunda kendinize stratejik taktikler belirliyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Sürekli kendinizi geliştirmeniz gereken oyunda oldukça zorlu sahnelerle karşılaşabiliyorsunuz.

Gerçek bir savaş gemisini kontrol ediyormuş gibi hissettiğiniz oyunda kaptanınıza yardımcı olmanız gerekiyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda sağlam stratejiler kurmalı ve diğer oyuncularla mücadele etmelisiniz. Zevkli bir deneyim sunan oyunda farklı mekanikler de yer alıyor. Ayrıca oyunda gerçek bir savaş gemisi kontrol ediyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Klanlar kurup diğer klanlara katılabileceğiniz oyunda kendinize müttefikler edinebiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafiklerin de yer aldığı oyun tamamı 3 boyutlu sahnelerde geçiyor. Eğer savaş oyunlarından zevk alan biriyseniz bu oyunu şiddetle öneririm.

Navy Field oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Field Defense: Tower Evolution

    Field Defense: Tower Evolution'da akın akın saldıran düşman birimlerini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Air Navy Fighters Lite

    Air Navy Fighters Lite oldukça eğlenceli bir uçak similasyonudur
  • Navy Gunner Shoot War 3D

    Navy Gunner Shoot War 3D'de saldırıda bulunan düşman birimlerini yıkıcı silahlarla yok etmeye çalışıyoruz.
  • Field Trip

    Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız o zaman Field Trip adındaki size çok yardımcı olacak bu uygulamayı da seveceksiniz. Field Trip tam bir rehber.
  • Field Goal Tournament

    Field Goal Tournament, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunu.
  • Russian Submarine Navy War 3D

    Denizaltı kullanıp deniz savaşlarının önemli taktiklerini öğrenebileceğiniz ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu