NBA 2K13

x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
30,156 TOPLAM İNDİRME

Android için geliştirilen en iyi basketbol simülasyon oyunlarından biri olan NBA 2K13 yapımı, Android dünyasında giderek popülerleşiyor.

iOS işletim sistemi ile birlikte aynı anda Android için de yayınlanan NBA 2K13 oyunu Android platformunda en iyi NBA Basketbol oyunu olmaya aday. Ancak platformun gerekliliklerinden dolayı iOS’a göre grafikler ve oynanış bakımından biraz geride kalan NBA 2K13 Android oyunu yine’de yüksek performans sergiliyor. Yine iOS'daki gibi tek parmak ile kontrol sistemi Android için de geçerli olan bir yenilik.

Android tabletlerde sorunsuz çalışan NBA 2K13 oyunu, Galaxy S2 ve HTC Evo 4G gibi telefonları şu an desteklemiyor. Oyunun boyutu ise 632 MB.

Mustafa Şevki Coşar

NBA 2K13

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,003 TOPLAM İNDİRME

2K Games'in iOS platformu için geliştirdiği NBA 2K13 oyunu, grafikleri ve oynanış performansı ile göz dolduruyor.

NBA 2K motoru ile geliştirilen NBA 2K13 iOS oyunu yüksek performans veren grafikleri ile dikkat çekti. NBA ya da basketbol oyunları arasında liderlik konumunda bulunan NBA 2K13 oyunu, bu versiyon ile birlikte yeni tek parmak kontrol sistemine geçti. Animasyonların ve seslendirmelerin de gayet iyi olduğu oyunda televizyon tarzında bir oynanış gerçekleştiriliyor.

iPhone 3GS ve sonrası, iPod Touch 3. nesil ve sonrası ve tüm iPadler için çalışabilir durumda olan NBA 2K13 oyunu iOS 5.0 ve üstü bir versiyon istiyor. Oyunun boyutunun da 1.09 GB olduğunu belirtmekte fayda var. 

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • NBA Life

    NBA Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • Avea NBA

    Avea NBA, ilk ve tek Türkçe NBA uygulamasıdır.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden