NBA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.

NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android uygulamasını tüm basketbol severlere tavsiye ederim. Resmi NBA basketbol takvimi, skorlar, istatistiklerin yanı sıra maç esnasında ve maç bittikten sonraki önemli anlar, maçların ön izlemeleri ve özetleri, seçili basın toplantıları ve etkinlere canlı erişim, editörlerin seçtiği en yeni haberler ve ligde yaşanan en son yenilikler NBA mobil uygulamasında. NBA Android uygulamasını telefonunuza indirin, zevk veren basketbol maçlarını yakından takip edin.

NBA: Canlı Maç ve Skorlar, NBA’i takip edebileceğiniz en iyi Android uygulaması diyebilirim. En son skorlar, önemli anlar, istatistikler ve haberleri kaçırmak istemiyorsanız NBA uygulamasını indirin. Daha fazla NBA heyecanı için NBA League Pass’i deneyebilirsiniz. NBA League Pass ile 1200’ün üzerinde NBA maçını canlı olarak izleme veya seç-izle ile istediğiniz bir maçı izleme, NBA arşivine ulaşma (klasik maçlar, belgeseller ve çok daha fazlası), 24 saat boyunca özel yayınlar, röportajlar, basın toplantıları gösteren NBA TV’yi izleme, maçları internetsiz izlemek için indirme, telefon ve tabletler için özelleştirilmiş mobile view maç yayınlarını izleme şansınız oluyor.

Sezon öncesi maçlar, global maçlar, özel gün maçları, Martin Luther King Jr. Günü maçları, NBA All-Star maçı ve etkinlikleri, NBA Playoff maçları, NBA final maçları, NBA Draft ve NBA Summer League dahil tüm yıl boyunca özel etkinlikleri en iyi şekilde takip etmek için resmi NBA uygulamasını indirin.

 

Erkan Calp

NBA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
181.3 MB DOSYA BOYUTU

NBA: Canlı Maç ve Skorlar iOS (İndir): Resmi NBA mobil uygulaması ile basketbol maçlarını, maç özetlerini, puan durumunu, istatistikleri takip edin.

NBA: Canlı Maç ve Skorlar iOS uygulaması, her basketbol severin indirmesi gerektiğini düşündüğüm bir mobil uygulama. Resmi NBA uygulaması ile iPhone/iPad’inizden takımlarınızı ve oyuncularınızı takip etme, maçları canlı olarak izleme, canlı skorları ve önemli anları görüntüleme, istatistikleri ve puan durumlarını takip etme şansına sahipsiniz. NBA basketbol maçlarını takip ediyorsanız, bu uygulama mobil cihazınızda kesinlikle olmalı.

Her sezon güncellenen resmi NBA uygulaması NBA: Canlı Maç ve Skorlar, hem telefon hem de tablette kullanılabiliyor. Resmi NBA basketbol takvimi, skorlar ve istatistikler, maç sırasında ve sonradaki önemli anlar, maçların ön izlemeleri ve özetleri, seçili basın toplantıları ve etkinliklere canlı erişim, en sevdiğiniz oyuncular ve takımlar hakkında kişiselleştirilmiş içerik, editörlerin seçmiş olduğu en yeni haberler ve ligde yaşanan gelişmeler, uygulamada ücretsiz olarak görüntüleyebileceğiniz içerikler arasında. 1230’dan fazla NBA maçını canlı veya seç-izle seçeneğiyle izlemek, mobil için özelleştirilmiş Mobile View maç yayınları, çoklu maç özeti formatları, maçları ve diğer içerikleri indirerek çevrimdışı izleme, klasik maçlardan belgesellere NBA arşivleri, 24 saat yayın yapan (röportajlar, basın toplantıları, özel yayınlar) NBA TV için NBA League Pass abonesi olmanız gerekiyor.

NBA: Canlı Maç ve Skorlar iOS Uygulaması Özellikleri

  • Resmi NBA uygulaması
  • Favori NBA takımlarınızı ve oyuncularınızı takip edin
  • NBA maçlarını ister canlı izleyin, ister sonradan istediğinizi izleyin
  • Mobil View ile maçın önemli anlarına ve etkileşimli istatistiklerine erişin
  • Canlı skorları ve önemli anları görüntüleyin
  • Resmi istatistikleri ve puan durumunu takip edin

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA Türkiye

    NBA Türkiye, NBA maçlarını canlı skorlar, istatistikler, fotoğraflarla takip edebileceğiniz resmi uygulama.
  • NBA LIVE Mobile Basketball

    Mobildeki ücretsiz en iyi basketbol oyunu
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.
  • NBA Infinite APK

    Resmi NBA lisansına sahip olan NBA Infinite APK'da, çeşitli modları oynayabilir ve heyecan verici basketbol deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.
  • NBA 2K Mobile Basketball

    2K’nın sevilen oyun serisi NBA 2K Mobile Basketball, oyun severler arasındaki rekabete farklı bir bakış açısı getiriyor.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.