Need For Speed: Most Wanted

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
769,819 TOPLAM İNDİRME
544.28 MB DOSYA BOYUTU

Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.

Demo olması dolayısıyla, yarış seçeneklerimiz ve kullanabileceğimiz araçlar da tabiiki sınırlı. Quick Race kısmına girerek, buradaki üç yarıştan istediğimizi oynayabiliyoruz, ikisi Sprint diğeri de Speedtrap modunda yapılıyor. Oynanabilir diğer kısım olan Challenge’da ise, Pursuit Length, Tolloboth Time Trial ve Roadblock olmak üzere üç çeşit yarış şeklini oynayabiliyoruz. Demoda da görüldüğü üzere çok çeşitli yarış türleri var. Sprint ile normal yarışımızı yaparken, Speedtrap ile gerekli checkpoint’lere olabildiğince hızlı girmeye çalışıyoruz, Pursuit Length’de polislere karşı amansız bir mücadele veriyoruz ki, Most Wanted’da da ana tema polislerden olabildiğince kaçmak üzerine kurulu olacak. Tollboth Time Trial’da, belirli bir süre içerisinde, gerekli checkpoint’lere ulaşmaya ve yarışı tamamlamaya çalışıyoruz. Roadblock ise demodaki en heyecanlı yarış olarak kabul edilebilir. Bir yandan polisler tarafından kovalanıyoruz, diğer yandan ise kendileri önümüze barikatlar kuruyorlar. Araçlarını yolun ortasına döşeyerek geçmemizi engelliyor ya da dar yolları kapatarak bizi durdurmaya çalışıyorlar. Bizim de amacımız, bir taraftan arkamızdakilerden kaçarken, diğer yandan da önümüzdeki tuzakları safdışı bırakmak.

Need For Speed Most Wanted İndir

Quick Race kısmındaki yarışları oynama durumunda, bize araç seçme şansına da veriliyor. Seçilebilecek 4 araç var. Bunlar, Ford Mustang’in modifiyeli ve modifiyesiz hali ile, Porsche Cayman’in modifiyeli ve modifiyesiz halleri bulunuyor. Araçlara yapılmış olan modifiyeler harika gözüküyorlar ve esas oyunda bunları bizim de yapabilecek olmamız, bizi heyecanlandıran bir başka nokta. Biz hız duygusunu yakından hissetmek için özellikle, modifiyeli olanlarla yarıştık. Araçların kontrolleri konusunda da söylenecek çok şey var. Artık, iyiden iyiye gerçek araç kontrollerine yaklaşılıyor. Diğer Need For Speed’lere nazaran, biraz daha zorlaştırılmışlar ve daha gerçeğine uygun biçimde hareket ediyorlar. Virajlarda, gazı uygun yerlerde kesmemiz gerekli ve el frenini gerekli zamanlarda kullanmalıyız. Aksi takdirde, çok rahat savrulabiliyoruz.

Criterion firması tarafından tekrar hayata getirilen yepyeni Need for Speed Most Wanted oyunu için yazdığımız inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Need For Speed Most Wanted Sistem Gereksinimleri

  • 1.4 Ghz işlemci
  • 256 MB Ram
  • 32 MB Ekran kartı (DirectX 9c yüklü olmalı)
  • 1GB boş harddisk alanı

 

Tamindir

Need For Speed: Most Wanted

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
49,914 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Need for Speed Most Wanted APK, mobildeki en gerçekçi araba yarışı oyunu. Sokak yarışları ve polis kovalamacalarıyla NFS Most Wanted harika grafikler sunuyor.

Need For Speed Most Wanted veya NFS Most Wanted APK Android oyunu, araba yarışı hastalarına tavsiyemizdir.

Need For Speed Most Wanted APK İndir

Android platformu için geliştirilen Need for Speed Most Wanted oyunu, iOS versiyonu ile aynı. Sadece iOS'un getirdiği grafik performansı, bu versiyonları birbirinden ayırıyor. Yine 40 farklı otomobil, yeni ve geliştirilmiş pistler, polis kovalamacaları ve hasar tespiti Android sürümünde de mevcut.

Grafiklerin ve oynanışın Android'e göre iyi ancak yine hasar konusunda bu platformda da sıkıntı olduğunu söyleyelim. Aynı şekilde sizin ve yarışınızın dışındaki nesneler de grafiksel olarak düşük seviyede. 

Yapımda kullanılan müzik ve ses efektleri tam yerinde kullanışmış hatta öyle ki bu durum Need for Speed Most Wanted' ın diğer eksikliklerine göz yummanızı bile sağlayabilir. Son olarak şunu söyleyelim, eğer oyunda en çok aranan sokak yarışçısı olmak istiyorsanız, oyunun yapay zekasının karşısına dikilip tabiri caizse serseri mayın gibi sokaklara saldırmanız gerekiyor.

NFS Most Wanted APK Oyun Özellikleri

  • 40’ın üzerinde Dünyanın en heyecan verici arabasını sürün ve modifiye edin.
  • Arabanızı nasıl kontrol edeceğinizi siz seçin. Dokunmatik kontrollerle veya eğerek yarışın.
  • Arabanızı geliştirmek için modları kullanın.
  • Akıllara durgunluk veren grafikler ve gerçekçi araba hasarıyla aksiyonu deneyimleyin.
  • Yeni arabaların kilidini açmak için hız puanları kazanın.

NFS Most Wanted’da sokak yarışçılarıyla çarpışırken amansız polis gücünden kaçacaksınız! SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha gibi ateşli arabalarla yarışacak ve polislerden kaçacaksınız. Mobilde gerçekçi araba hasarını ilk gördüğümüz yarış oyunu olan Most Wanted’a ücretsiz alternatif olarak Need For Speed No Limits’i öneririm.

Mustafa Şevki Coşar

Need For Speed: Most Wanted

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
20,033 TOPLAM İNDİRME
593 MB DOSYA BOYUTU

Need for Speed serisinden olan Most Wanted yapımı, iPhone, iPad ve iPod Touch için mobil platforma taşındı. Yenilenen yapım 35 farklı otomobil sunuyor.

Need for Speed serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Most Wanted yapımı, bu ilgiye dayanamayarak mobil platformlara da geldi. iOS için geliştirilen Need for Speed Most Wanted, yenilenen yapısı ile oyunculara 35 farklı otomobil sunacak. Bunlarla birlikte yeni ve geliştirilmiş pistlerde bulunan yapımda, grafikler epey bir ileri seviyede ancak oyun ve yarış dışındaki nesneler pekte göze hitap etmiyor diyebiliriz. Oyun içinde verilen animasyonlar, geçişler ve efektler çok ileri olmasada iyi durumda. Merak edilen hasar konusu ise, neredeyse hiç geliştirilmemiş gibi bir durumda. Araçların hasar konusunda bayağı bir eksiğinin olduğunu söylemek gerekiyor.

Oyunun kontrol yapısı ise diğer yarış oyunları gibi aynı şekilde tasarlanmış. Dokunmatik şekilde kontrol edileceği gibi ekranın döndürülmesi ile de kontrol ediliyor.  Most Wanted' da sokak yarışlarının tehlikesini ve aksiyonunu bir araya getiren yarışlar, polis kovalamacası ile son bulabiliyor. Oynanış bakımında zaten aksiyonlu bir yapım olan Most Wanted bu platformda da kendisini göstermiş.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need for Speed: Most Wanted Save Dosyası

    Need for Speed: Most Wanted bitirilmiş save dosyası ile oyundaki tüm arabaları ve bölümleri hemen açabilirsiniz.
  • Need For Speed Most Wanted Trainer

    Tam 12 çeşit işe yarayan Need for Speed: Most Wanted trainerı
  • Need for Speed Most Wanted Türkçe Yama

    Need for Speed Most Wanted için Oyun Çeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe Yama.
  • Need For Speed Underground Most Wanted Super Mod

    Need For Speed Underground Most Wanted'da sınırsız nos, sınırsız yavaşlatma modu ve 1.000.000$ nakit para...
  • Need for Speed: SHIFT

    Araba yarışı oyunu denildiğinde akla ilk gelen seri olan NFS'nin gerçekçilik konusunda en iyi seviyeye ulaştığı, en yeni ve en hızlı araba modelleri ile müthiş bir kariyere başlayabileceğiniz yeni oyunu Need for Speed SHIFT test sürüşü
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Need for Speed: World

    Need for Speed: World, PC'ye ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online araba yarışı oyunu. Need for Speed serisinin en iyi oyunlarından biri.
  • Need for Speed Unbound

    Efsane araba yarış oyunu olan Need for Speed Unbound, sonunda kullanıcılara sunuldu.