Need for Speed No Limits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
10,637 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.

Need for Speed No Limits APK, Electronic Arts'ın bilgisayarlarda ve oyun konsollarında bir hayli büyük başarıya sahip Need for Speed yarış oyunu serisinin en beğenilen özelliklerini bir araya toplayarak mobil oyunculara sunan bir araba yarışı oyunu olarak tanımlanabilir. Need for Speed mobile oyunu oynamak isteyenler için Need For Speed No Limits oyunu tavsiyemizdir. Need For Speed APK veya Google Play'den ücretsiz olarak Android telefonlara yüklenebilir.

Need for Speed APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Need for Speed No Limits'de oyuncular yeraltı yarışlarına katılarak en hızlı yarışçı olmaya, en görkemli arabaya, şöhret ve paraya sahip olmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyorlar. Kahramanımız bu işe sıfırdan başlıyor ve oldukça sıradan bir arabayla yarışarak kariyer basamaklarında adım adım yükselmeye çalışıyor. Biz de yarışları kazanmasına yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Need for Speed No Limits, Bugatti, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey gibi üreticilerden her zaman istediğimiz gerçek dünya arabaları garajımıza ekleme fırsatı sunuyor. NFS No Limits içerisinde yarışları kazandıkça yeni arabalar kullanabiliyoruz. Bu arabaları modifiye edebilmemize de mümkün. Modifye etmek için kullanacağımız parçaları ve seçenekleri yarışları tamamladıkça kazanmaktayız. Oyun içerisinde kullandığımız gerçek arabalara lisanlı gerçek gövde kitleri gibi binlerce modifiye seçeneklerini uygulayabilir ve kendi tasarımımızı oluşturabiliriz.

Need for Speed No Limits'in en seveceğiniz özelliklerinden biri polis kovalamacalarına yer vermesi. Oyundaki yarışlarda polisin nefesini ensemizde hissederken virajları almaya, rampalardan uçarak polisleri atlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca drift yarışları da Need for Speed No Limits'in içerisindeki dikkat çeken yarış türü.

Need for Speed No Limits'in grafikleri bilgisayar ve konsol oyunlarını aratmayacak seviyede. Need for Speed No Limits'in mobil yarış oyunlarının kralı Asphalt 8'i tahtından edebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

 

Can Erdil Şentürk

Need for Speed No Limits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,055 TOPLAM İNDİRME
760 MB DOSYA BOYUTU

Need for Speed No Limits güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur

Need for Speed No Limits zengin bir içeriği güzel grafiklerle birleştirmeyi başaran kaliteli bir mobil yarış oyunu. ,

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Need for Speed No Limits, uzun yıllardır bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Need for Speed serisindeki yarış oyunlarının en sevilen özelliklerini yakalayarak bir mobil oyun içerisinde bir araya topluyor ve oyun severlere eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Need for Speed No Limits'te konu alınan yeraltı yarışlarında sokaklara çıkarak yarış kariyerimize başlıyoruz ve en hızlı yarışçı olmak için rakiplerimizi birer birer elemeye çalışıyoruz.

Need for Speed No Limits'te klasik sokak yarışlarında yüksek hızda yol alırken nitro kullanarak süper hızlara çıkabiliyoruz ve bu sırada dünyanın bulanıklaştığına tanık olabiliyoruz. Yüksek hız yapmamız elbet ki polisin dikkatini çekiyor ve polis araçları peşimize takılıyor. Polis kovalamacalarından kurtulmak için ise nitrolayıp rampalardan uçabiliyoruz. Drift yarışlarında ise yanlama yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Need for Speed No Limits'de binlerce araç modifiye seçeneğine yer veriliyor. Bu sayede kendi araç tasarımımızı ortaya koyabiliyoruz. Oyunun üstün kalite grafikleri bilgisayar ve konsol oyunlarını aratmıyor. Need for Speed No Limits mobil cihazların en başarılı yarış oyunlarından biri olmaya aday bir oyun. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need for Speed Most Wanted APK

    Need for Speed Most Wanted APK, mobildeki en gerçekçi araba yarışı oyunu. Sokak yarışları ve polis kovalamacalarıyla NFS Most Wanted harika grafikler sunuyor.
  • Real Car Speed: Need for Racer

    Real Car Speed: Need For Racer ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.
  • Drift & Speed: Need For Race

    Drift & Speed: Need For Race klasik bir mobil yarış oyunudur
  • NFS Heat Studio

    Sıra dışı arabalara tasarım yapabileceğiniz bir uygulama
  • Need for Racing: New Speed Car

  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.
  • SR: Racing

    SR: Racing, Android platformunda Need for Speed kadar kaliteli grafik ve oynanış sunan ücretsiz yarış oyunu.
  • CarX Highway Racing

    CarX Highway Racing, Need For Speed kadar kaliteli ücretsiz Android yarış oyunu.