Neon FM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Neon FM, Android telefonda tek başınıza veya online oynayabildiğiniz müzik oyunu.

Neon FM, Android telefonunuzda hem tek başınıza hem de online olarak diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz müzik oyunu. Popüler parçaları notları temsil eden renkli butonlara dokunarak çalmaya çalışıyorsunuz. Arşiv oldukça geniş ve her hafta birkaç popüler şarkıyı ücretsiz olarak çalmanıza izin veriliyor.

130’un üzerinde lisanslı, çoğu bilindik şarkılardan oluşan müzik arşivine sahip, müziğin ritmine göre hızınızı ayarlamanızı isteyen eğlenceli bir Neon FM. Müzik dinlemeyi, çalmayı seviyorsanız her an açıp oynayabileceğiniz bu oyunun bağımlısı olacaksınız.

Trap, Electro House, Trance, Future Bass ve daha birçok müzik türünü içeren oyunda diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak çalıyorsunuz. Ekranın altında sıralı tuşlara müziğin ritmine göre ve doğru olarak dokunmanız gerekiyor. Notalara tam zamanında, hata yapmadan basmanız durumunda ekstra puan alıyorsunuz. Ne kadar hızlı olduğunuzu, zorluk düzeyini, puanınızı sol tarafta görüyorsunuz. Sonraki seviyeye geçmek için gerekli olan puanı ve rakibinizi de sağ tarafta görüyorsunuz.

Erkan Calp

Neon FM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Neon FM, iOS cihazlarınızda online olarak da oynayabileceğiniz ücretsiz müzik oyunu.

Neon FM, müzik dinlemek kadar çalmayı sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm arcade oyunu. Farklı türde 130’dan fazla lisanslı şarkıyı notalara seri dokunarak çalmanızı isteyen oyunda online oynama seçeneği de var. Gerçek kişilere karşı ne kadar iyi çaldığınızı gösteriyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan müzik oyununda Trap, Future Bass, Electro House, Glitch Hop, Trance ve daha saymakla bitmeyecek müzik türünde yüzlerce şarkı bulunuyor. Arşivi oldukça geniş olan oyunda başlarda şarkıların basitleştirilmiş sürümlerini veya çok bilindik olmayan parçaları çalıyorsunuz. Seviye atladıkça telefonunuzda olan parçalar karşınıza çıkmaya başlıyor.

Neon FM Özellikleri:

  • Dünya genelinde dinlenen, farklı türde parçalar
  • Her hafta yeni bir şarkıyı sınırsız – ücretsiz çalma
  • Her iki haftada bir yeni müzik
  • Gerçek zamanlı multiplayer oynanış
  • Sıralamaya girdiğinizde kilidi açılan yeni parçalar
  • Farklı zorluk düzeylerinde oynama

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kule Fm

    Kule Fm mobil cihazlarınızda Kule Fm kanalını dinlemenize imkan tanıyan bir mobil uygulamadır
  • Kent FM

    Kent FM uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan doksanların pop müziklerini dinlemeye başlayabilirsiniz.
  • Mood Fm

    Sade tasarımıyla dikkat çeken bu uygulama sayesinde sevdiğiniz tarzda müzik parçalarını dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.
  • NTV Radyo

    NTV Radyo uygulaması ile NTV Radyo, Capital Radio ve Kral FM kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Kral

    Kral TV, Kral FM ve Kral POP'u dinleyebilmek için Android cihazınızda yer alması gereken uygulamalardan bir tanesi.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Neon Motocross

    Neon Motocross, hem parkurun, hemde motorların kısacası herşeyin neon ışıklar ile oluşturulduğu oynaması zevkli ve ücretsiz bir Android motor yarışı oyunudur.
  • Neon Ski

    Neon Ski, kar sporlarının en ilgi çok ilgi göreni olan kayağı, bambaşka bir şekilde neon ışıklar ile birlikte oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunudur.