New Star Soccer G-Story

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

New Star Soccer G-Story, Android cihazlarda oynanabilir hikaye odaklı futbol oyunu.

New Star Soccer G-Story, futbol oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran geliştiricinin ödüllü yapımı New Star Soccer’ın hikaye odaklı yeni sürümü olarak Android platformunda da indirilmeye sunulmuş. Klasik futbol oyunlarından oldukça farklı bir çizgide olduğundan telefonda da rahatlıkla oynanabilen oyunda önceki maç ve antrenmanlarımıza dönüp anılarımızı tazeliyoruz.

Adından da tahmin edeceğiniz üzere serinin yeni oyunu hikaye üzerinden yürüyor. “Nereden nereye?” dedirten hayat hikayemizi okuyarak ilerliyoruz oyunda. Ara sıra önemli pozisyonlarda müdahale etme şansı veriliyor. Geçmiş maçların pozisyonlarını yaşayarak nostalji yaşıyoruz. Maçın kaderini etkileyen bu pozisyonlarda karar değiştirip oyunu farklı şekillerde bitirme şansına da sahibiz.

İsim, lig, takım seçimiyle başlayan uzun soluklu futbol oyunu ne FIFA, Dream League Soccer gibi klasik futbol oyunlarından veya menajerlik oyunlarından elbette farklı. New Star Soccer ile de bağlantılı değil. Başlı başına hikaye üzerinden yürüyen belli noktalarda oyuncuya oynama şansı sunan bir yapım. Okumayı sevmeyen biriyseniz oyundan hiçbir zevk almayacağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

New Star Soccer G-Story

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

New Star Soccer G-Story, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz hikaye odaklı futbol oyunu.

New Star Soccer G-Story, futbol oyunlarından keyif alan ve farklı tarzda oynanış sunan yapımlara yönelen kişiler için hazırlanmış New Star Soccer oyununun geliştiricilerinin imzasını taşıyor.

İlk olarak iOS platformunda indirilmeye açılan oyunda bu sefer bir hikaye içerisinde yer alıyoruz. Parkta top koşturmaktan favori takımımız için kupa finalinde mücadele etmeye uzanan hikayemizde verdiğimiz kararlar oldukça önemli.

Klasik futbol oyunlarının çizgisinin oldukça dışında kalmasına rağmen sevilen New Star Soccer’ın devam oyunu olmadığını belirtmem gerek. Daha öncesinde New Star Soccer’ı oynadıysanız oyunun çizgilerini bildiğinden iki kat keyif almanız kuvvetle muhtemel ancak oynamadıysanız doğrudan bu oyundan başlayabilirsiniz. Oyun adından da tahmin edeceğiniz üzere hikaye üzerinden yürüyor. Oyuncu, lig ve takım seçimimizi yaptıktan sonra oyuncumuz başından geçenleri anlatmaya başlıyor. Biz de aralarda girip önemli pozisyonlarda müdahale ediyoruz. Basit kaydırma hareketleriyle pozisyonun tekrarını yaşıyoruz. Oyun bu şekilde akıp gidiyor ancak bazı noktalarda şıklı sorular yöneltiliyor. Bu da hikayeyi; dolayısıyla sonu değiştiriyor. Yani yaptığımız seçimlere göre hikaye şekilleniyor ve oyunu farklı sonlarla birden fazla kez bitirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Soccer Super Star APK

    Soccer Super Star APK, kolay kontrolleri ile dikkat çeken popüler mobil futbol oyunudur.
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2019 Top Leagues

    Futbol dünyasının yeni yıldızı olun.
  • Soccer Star 2020 Top Leagues

    Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.