Nexus 5 Duvar Kağıtları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,094 TOPLAM İNDİRME
10.73 MB DOSYA BOYUTU

Nexus 5 için hazırlanan duvar kağıtları ve arkaplan resimlerini Android cihazınızda hemen kullanabilirsiniz.

Google'ın Nexus serisi akıllı telefonları sundukları sadelik ve kalite ile her zaman öne çıkıyorlar ve son zamanlarda Google, serinin üretimi için LG ile işbirliği içerisinde. Karşımıza çıkan en son model ise Google Nexus 5 oldu ve cihaz hem sadeliği hem de işlevselliği ile ön plana çıkıyor. Bunun yanında Android 4.4 Kit Kat ile gelmesi de onu ayrıcalıklı kılan etkenlerden bir tanesi.

Ancak diğer cihazlardaki tüm kullanıcıların Android 4.4'e geçemeyeceği ve Nexus 5'i de alamayacağını düşünerek sizlere Nexus 5 duvar kağıtlarını sunmaya karar verdik. Her ne kadar pek çok özellik eksik kalacak olsa da, Nexus 5'in özenle hazırlanmış ve çok güzel görünen duvar kağıtlarını hemen telefonunuzda kullanabilirsiniz.

Renk seçimleri, desenleri ve kalitesi ile üst düzey olan bu duvar kağıtlarını kullanabilmek için tek yapmanız gereken indirmek ve daha sonra zip dosyasından çıkararak telefonunuza atmak. Daha sonra duvar kağıdı değiştirme menüsünü kullanarak bu resimleri ekleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Nexus 10 Duvar Kağıtları

    Google Nexus 10 tabletler için hazırladığımız duvar kağıtları ile tabletinizi daha keyifli şekilde kullanabilirsiniz.
  • Wallcraft APK

    Android duvar kağıdı uygulaması Wallcraft APK, cep telefonunuz için 4k ve HD duvar kağıtları sunar. 4d ve 3 boyutlu duvar kağıdı da bulabilirsiniz.
  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Google Nexus 7 Duvar Kağıtları

    Google Nexus 7 tablet sahiplerinin kullanabilecekleri 10 adet duvar kağıdını tek bir paket haline getirdik.
  • Whatsapp İçin Duvar Kağıtları

    Whatsapp İçin Duvar Kağıtları uygulaması sayesinde Android kullanıcıları için kişiselleştirme seçenekleri çok geniş bir hale geliyor.
  • Fenerbahçe Duvar Kağıtları

    Fenerbahçe Duvar Kağıtları, Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak geliştirilen ücretsiz bir Android Fenerbahçe duvar kağıdı uygulaması.
  • Beşiktaş Duvar Kağıtları

    Beşiktaş Duvar Kağıtları, Android telefon ve tablet sahibi olan Beşiktaş taraftarlarının ücretsiz olarak kullanabileceği bir duvar kağıdı uygulaması.
  • Atatürk Duvar Kağıtları

    Atatürk Duvar Kağıtları, içinde Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafların yer aldığı bir duvar kağıdı uygulamasıdır.