Nexus Root Toolkit

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,996 TOPLAM İNDİRME
51.69 MB DOSYA BOYUTU

Nexus markalı cihazınızın root yetkilerini ve rom düzenleme işlemlerini yapabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Nexus Root Toolkit programı Samsung akıllı telefonların Nexus serisi için hazırlanmış kullanışlı bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamayı kullanarak cihazınızın kilidini açabilir, root edebilir veya yeniden kilitleyebilirsiniz. Bunun yanında modifiye edilmiş Android işletim sisteminizden yeniden orijinal Android'e dönme imkanınız da mevcut.

Samsung markalı bir Nexus cihaza sahip olsanız bile uygulamayı kullanırken yapılan işlemlerde gerekli bilgilere sahip olmanız ve beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmanız iyi olacaktır.

Root işlemi temel olarak Android cihazlarda sistemin tam kontrolünü ele almak için kullanılıyor ve bazı uygulamalar root yetkilerine ihtiyaç duyabiliyorlar. Özellikle sistemin genel yapısını değiştirmek ya da çok detaya inmek için hazırlanan programlar root yönetici yetkileri sayesinde bunu gerçekleştirebiliyorlar. Ancak unutmamanız gereken nokta tehlikeli yazılımların root yetkileri sayesinde telefonunuza zarar verebileceği gerçeği.

Elbette tüm bu işlemleri yapmak cihazınızın sürücülerinin bilgisayarınızda yüklü olması ve işlemler için cihazın PC'ye takılı olması gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bacon Root Toolkit

    Bacon Root Toolkit, OnePlus One Android cihaz sahibi kullanıcıların cihazlarınız rootlamasını sağlayan yararlı ve basit bir program.
  • ISO Toolkit

    ISO Toolkit, ISO formatındaki görselleri yönetim aracıdır.
  • Win Toolkit

    Win Toolkit, Windows için en son sürücüleri, güncellemeleri ve hatta eklentileri indirebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yardımcı araçtır.
  • SanDisk SSD Toolkit

    SanDisk SSD Toolkit, yararlı araçları içerisinde barındıran bir SSD aracıdır.
  • Seanau Icon Toolkit

    Seanau Icon Toolkit ikon yaratma amacıyla kullanabileceğiniz bir yazılımdır
  • Datron DSC216 Dijital Kamera

    Datron Dijital Kamera DSC216 sürücüsüdür.
  • DriverIdentifier

    DriverIdentifier ile bilgisayarınızda eski olan sürücüleri listeleyerek güncelleme şansına sahipsiniz.
  • Mustek DV 2000

    Mustek DV 2000 Kameranın Sürücüsü...