NFC Task Launcher

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,133 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

NFC Task Launcher uygulaması ile NFC etiketleri oluşturabilir ve oluşturduğunuz etiketleri okutabilirsiniz. Bu şekilde tek dokunuş ile işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

NFC Task Launcher uygulaması, android cihazlar için NFC etiketi ayarlamaya yarayan bir uygulama. Uygulama üzerinden ayarlanan bu NFC etiketleri sayesinde cihazınızı, tek dokunuş ile kapatabilir, çeşitli özellikleri önceden ayarlayarak açıp kapatabilir, istediğiniz numaraya arama yapabilir ve müzik açabilirsiniz. Aklınıza bunlarında dışında ne geliyorsa hepsine bir NFC etiketi ayarlayabilir ve kolayca işlemler yapabilirsiniz.

NFC Task Launcher ile oluşturduğumuz bu NFC etiketlerini programlayabilir ve isterseniz bu etiketler için bir isterseniz iki farklı görev atayabilirsiniz. Uygulama sizin oluşturduğunuz etiketlerin dışında, NFC forum Type1, 2, 3, 4 etiketlerini ve üçüncü parti uygulamalar tarafından oluşturulan etiketleri de okuyabiliyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Norton Utilities task killer

    Norton Utilities task killer ile Android cihazınızın belleğini boşaltmanın yanında birçok yardımcı araca sahip olabilirsiniz
  • Easy Task Killer Advanced

    Easy Task Killer Advanced, Android cihazınızı optimize etmeniz için sahip olduğu özellikler ile size yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • GO Cleaner & Task Manager

    Go Cleaner & Task Manager uygulaması ile Android cihazınızı kolayca hızlandırabilir ve hafızasını rahatlatabilirsiniz.
  • Recent Task

    Recent Task uygulaması oldukça basit olmasına rağmen işinize yarayacak olan ve tek bir kısayol tuşu sayesinde cihazınızda en son yaptığınız işlemleri gösteren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • PGT GFX, Launcher & Optimizer

    PGT GFX, Launcher & Optimizer APK, mobil oyunlara özel sunulmuş yardımcı bir GFX programıdır.
  • Picoo Launcher

    Picoo Launcher, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir launcher uygulamasıdır.
  • Advanced Task Killer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir görev sonlandırıcı uygulamadır.
  • iSwipe Launcher

    iSwipe Launcher, Android cihazlarınız üzerinde uygulamalara çok daha kolay erişmenizi sağlayan ücretsiz bir Launcher uygulaması.