Ni no Kuni: Cross Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
1.17 GB DOSYA BOYUTU

Ni no Kuni serisi artık mobil platformlarda! Ni no Kuni: Cross Worlds ile benzersiz bir MMORPG tecrübesi sizleri bekliyor.

Level-5 ile Netmarble tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir MMORPG olan Ni no Kuni: Cross Worlds; 2021 yılında iOS, Android ve PC için piyasaya sürüldü. Çapraz ilerlemeye izin veren bu yapımda her an her yerde oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ni no Kuni serisinin üçüncü oyunu olan Cross Worlds, önceki oyunların izinden giden bir yapım olmuş. Hem görsel hem de atmosfer olarak önceki oyunları andıran bu yapım serinin hayranlarını epey sevindirecek bir yapım.

Bu oyun tipir bir MMORPG’dir ve bu türdeki diğer oyunlarda yapabileceğiniz her şeyi yapmanıza imkan verir. Görevleri tamamlayıp, seviye atlayıp, diğer insanlarla tanışabileceğiniz bu oyunda kendi evinizi ve çiftliğinizi de yapabilmeniz mümkün.

Oyun

Gelmiş Geçmiş En İyi MMORPG Oyunlar

Bir karakter seçin ve Ni no Kuni: Cross Worlds’ün renkli dünyasına kendinizi bırakın. Dilerseniz ana hikayeyi takip edin dilerseniz de yan görevlere dalarak açık dünyadaki karakterleri tanıma fırsatı yakalayın.

Ni no Kuni: Cross Worlds İndir

Eğer anime oyunlarından ve renkli görsellikten hoşlanıyorsanız Ni no Kuni: Cross Worlds indirebilirsiniz. Telefonunuzdan ya da tabletinizden oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Ni no Kuni: Cross Worlds size keyifli saatler geçirmenize yardımcı olacak.

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ni no Kuni 2

    Ni no Kuni 2 indirin ve açık dünyayı keşfederek epik bir maceraya çıkın.
  • Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered

    Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered eskisinden bile daha güzel. JRPG türünün en iyilerinden biri olan bu yapımı kaçırmayın.
  • Tower of Fantasy

    Hemen Tower of Fantasy indirin ve bu kurgusal dünyada yerinizi alın.
  • NosTale

    NosTale TR: Şimdi NosTale oynayın, En iyi anime MMORPG oyunu!
  • Anime Ninja

    Anime Ninja ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG'dir
  • Grand Fantasia

    Grand Fantasia, 3 boyutlu anime tarzı grafikler sunan MMORPG türünde bir oyundur.
  • Tales of Arise

    Tales serisinin en dikkat çeken oyunlarından biri olan Tales of Arise ile 300 yıllık zulmü sona erdirin ve baskıcı zalimlerle savaşın.
  • CODE VEIN

    Soulslike oyunları seviyor musunuz? Peki animeleri? Hemen Code Vein indirin ve bu benzersiz yapımı tecrübe etmeye başlayın.