Nilüfer Turizm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME

Nilüfer Turizm, online olarka Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak bilet almanızı sağlayan remsi Nilüfer Turizm uygulaması.

Nilüfer Turizm, Android, iOS ve Windows Phone uygulamaları ile mobil kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan başarılı bir online bilet alma uygulaması.

İşiniz ya da hayatınız gereği olarak sürekli seyahat etmeniz gerekiyor ve seyahat ederken Nilüfer Turizm'i tercih ediyorsanız Android uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek bilet rezervasyon ve satın işlemlerini kısa sürede ve uğraşsız olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son versiyonu ile birlikte büyük bir değişim yaşayan Nilüfer Turizm Android uygulamasının ara yüzü dahil olmak üzere baştan aşağı değişti desem doğru olur.

Hızlı bilet alabilmek için kullanacağınız uygulama üzerinde bilet almadan önce takip etmeniz gereken sadece 4 adım bulunuyor. Bu adımları sırayla yaparak Nilüfer Turizm ile istediğiniz bileti kolayca alabiliyorsunuz.

Satın almış olduğunu biletleri görüntüleme fırsatı da bulacağınız uygulama üzerinden bilet alırken sade arayüz sayesinde istediğiniz otobüs ve saatini kolayca seçebiliyorsunuz. Ayrıca otobüs içerisindeki yerinizi de görsel olarak seçme imkanı sunan uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip, gelecekte yapacağınız seyahatlerin biletlerini hem kolayca hem de daha hızlı satın alın.

Barış YANIK

Nilüfer Turizm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Nilüfer Turizm uygulaması sayesinde bilet alım ve rezervasyon işlemlerini mobil cihazımızdan yapabiliyoruz.

Nilüfer Turizm, iPhone ve iPad cihaz sahipleri için tamamen ücretsiz olarak sunulan ve onlara şehirlerarası yapacakları yolculuklar için otobüs bileti alma ve rezervasyon yaptırma işlemlerinde yardım etmek üzere tasarlanmış bir uygulama.

Sık sık şehirlerarası seyahat eden biriyseniz ve seyahatlerinizde Nilüfer Turizm'in hizmetlerden faydalanıyorsanız bu uygulamayı mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum. Şehirlerarası yapacağınız seyahatler için bu uygulama aracılığıyla sefer saatlerine göz atabilir, biletlerinizi satın alabilir veya satın almış olduğunuz biletleri iptal ettirebilirsiniz. Üstelik tüm bu özellikler herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir arayüz eşliğinde sunuluyor.

Uygulama üzerinden bilet almak toplam 4 adımda gerçekleşiyor ve her adım mümkün olduğunca basit tutulmuş. Adımızı, soyadımızı, telefon numaramızı, gitmek istediğimiz yeri seçerek bilet alma işlemlerini tamamlayabiliyoruz. Testlerimiz esnasında hiçbir sorun çıkarmayan Nilüfer Turizm, sıkça seyahat eden kişilerin favori uygulamaları arasında yer alacağa benziyor.

Emircan Erdoğan

Nilüfer Turizm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Nilüfer Turizm uygulaması ile uygulamadan ayrılmadan otobüs biletinizi hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Nilüfer Turizm, Windows Phone platformundaki ilk ve tek otobüs bileti satış uygulamasıdır. Doğrudan uygulama içerisinden (web sitesine yönlendirilmeden) otobüs biletinizi satın alabileceğiniz uygulama basit, modern ve hızlı kullanıcı arayüzü ile geliyor.

Nilüfer Turizm, sadece 4 adımda kolay ve güvenli bir şekilde otobüs biletinizi almanızı sağlayan yeni bir seyahat uygulaması. Artı Bilet üyeliğinizle giriş yapmanızın ardından istediğiniz şehir ve saat için biletinizi -uygulamadan ayrılmadan- satın alabilirsiniz. Biletinizi doğrudan uygulama içerisinden aldığınızdan, geçmiş biletlerinizi görebilirsiniz.

Not: Nilüfer Turizm uygulaması ile bilet satın alabilmeniz için Artı Bilet üyeliğinizin olması gerekmektedir. Artı Bilet üyeliğinizi cep telefonu veya internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonundan SMS ile üyelik için Üye yazıp boşluk bırakın ve Adınızı Soyadınızı yazıp 0(532) 750 0099 numarasına gönderin. Kaydınızın gerçekleşmesinden sonra SIFRE yazıp aynı numaraya mesaj gönderdiğinizde size özel şifrenizi içeren sms gelecektir. İkinci üyelik seçeneği ise internet üzerinden. Nilüfer.com.tr adresine giderek Üye Ol butonuna tıkladıktan sonra Yeni Üye Kayıt Formu’nu doldurarak üye olabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vivalines Turizm

    Vivalines Turizm ile uçak konforunda seyahat etmek için biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.
  • Balıkesir Uludağ Turizm

    Balıkesir Uludağ Turizm ile kolayca sefer sorgulayabilir ve bilet satın alabilirsiniz
  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Visit İzmir

    Visit İzmir, İzmir'e dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı şehir rehberi uygulaması.
  • Metro Turizm

    Metro Turizm, şirketin kendi resmi online bilet alma uygulamasıdır.
  • Anadolu Ulaşım

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Anadolu Turizm uygulamasıdır.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.