Nimble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Nimble, iOS platformunda etkili müşteri ilişkileri yönetimi ve kişisel ajanda aracı olarak öne çıkıyor.

Nimble, webin yanı sıra mobil platformda ücretsiz olarak karşımıza çıkan müşteri ilişkileri yönetimi kısa adıyla CRM için kullanılabilecek en iyi uygulamalardan biri. Kontaklarınızı, e-postalarınızı, takvim etkinliklerinizi sosyal ağ hesaplarınızla bağlayarak çok daha kolay bir şekilde yönetebilmenizi sağlayan uygulama ile görüşme öncesinde tanışacağınız kişi ve çalıştığı şirket hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Rehberinizdeki kişileri takviminizle harmanlayarak kişisel ajandanız yerine geçen Nimble, çalışma hayatındaysanız kesinlikle denemeniz gereken bir uygulama. iPhone’unuza ücretsiz indirip uygulama sayesinde her görüşme öncesinde kişi hakkında detaylı bilgi edinebiliyorsunuz. Hangi firmada çalışıyor?, Ne işle meşgul?, Deneyimleri neler?, İletişime geçebileceğiniz telefon numarası ve e-posta adresi nedir? gibi rehberinizde olan veya sosyal ağlarda ekli kişinin tüm detaylarını öğrenebiliyorsunuz. Nimble ve Google takviminizle senkronize olan etkinlik oluşturma ve yapılacaklar listesi hazırlayıp kişilerinize gönderme seçenekleriniz de var.

Erkan Calp

Nimble

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
242 TOPLAM İNDİRME

Sosyal ağlardaki müşterileriniz ile etkili iletişim kurabilmek için bu web uygulamasını kullanabilirsiniz.

Nimble web uygulaması müşteri ilişkileri yönetimi yani CRM için kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi ve bağlantılarınızı, mesajlarınızı ve toplantılarınızı tüm sosyal ağlar, uygulamalar ve diğer kaynaklara bağlanarak çok daha kolay bir şekilde yönetebilmenize olanak tanıyor. İçerisindeki bağlantı yönetimi aracı sayesinde mesajlar göndermenizi, görev ve etkinlikler eklemenizi hatta bağlantılarınızın profillerini tek tıklamada indirebilmenizi de sağlıyor.

Kontak bilgilerinin yanında bulunan küçük kutucuklar sayesinde Facebook, Gmail, LinkedIn ya da diğer networklerdeki kişilerin nerelerden ekli olduklarını görme şansınız mevcut. Uygulamayı kullananlar özellikle tüm kişilerin tek bir noktadan yönetilebilmesini kullanışlı bulacaklardır. Etkili bir CRM çözümünü sosyal ağlarla birleştirmeyi başaran uygulama işletme sahipleri ve profesyoneller için vazgeçilmezlerden birisi olabilir.

Uygulamanın ücretsiz sürümü sadece tek kullanıcı hesabına izin veriyor ve ağ başına tek bir bağlantıyı destekliyor. Ayrıca en fazla 5 kişiye kadar takip özelliğini kullanabiliyorsunuz. Nimble'ın yeteneklerini gördükten sonra işletme planına geçerseniz tüm sınırlamalar kaldırılıyor ve tüm mevcut sosyal ağlar uygulama ile bağlanılabilir hale geliyor. İşletme sürümünü bir ay boyunca ücretsiz olarak deneme şansınız da mevcut.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XROS

    XROS, çalışanlara özel hazırlanmış anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Box

    Güvenli dosya depolama ve paylaşım imkanı sunan Box servisinin iOS yüklü cihazlar için geliştirilmiş uygulamasıyla dokümanlara her yerden ulaşın.
  • MailChimp

    MailChimp web uygulamasında yarattığınız e-posta bülten kampanyalarını iPhone ve iPad'inizden kolayca yönetmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Microsoft OneNote

    Gelişmiş not defteri uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz OneNote'ta gezilerinizi planlayabilir, notlarınızı, iş listelerinizi hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği kolay kullanıma sahip ve gelişmiş özellikler ile donatılmış bir not alma uygulaması.
  • Trello

    Trello'nun iOS uygulamasıyla proje ve etkinliklerde organizasyon yapmak kolaylaşıyor. Ortak çalışma alanı yaratıp gerekli kişileri davet ederek görevleri takip edebilirsiniz.
  • Wunderkit

    Kişisel asistanınız sloganı ile yola çıkan arayüzüyle ve kolay kullanımı ile önplana çıkan popüler kişisel planlama uygulamasıdır.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.