Ninite

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
11,415 TOPLAM İNDİRME

Ninite servisini kullanarak bilgisayarınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm programları tek bir tuşa dokunmadan kurabiliyorsunuz.

Ninite uygulaması, son dönemlerde karşımıza çıkan ilginç web servisleri arasında yer alıyor. Uygulama aslında sadece web üzerinden değil aynı zamanda bir Windows programı üzerinden de çalışıyor ve bu ikisinin kombinasyonu sayesinde bilgisayarınıza kurmak istediğiniz programları hiç vakit kaybetmeden elde edebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan ve çok sade bir arayüzle birlikte gelen uygulama, pek çok kullanıcının beğenisini kazanmayı başaracaktır.

Uygulamayı kullanmak için ilk olarak web servisini ziyaret ediyor ve karşınıza çıkan liste içerisinden hangi temel Windows programlarını yüklemek istediğinizi seçiyorsunuz. Seçimlerinizi gerçekleştirdikten sonra tek yapmanız gereken “Get Installer” butonuna basmak. Bu butona basmanızla birlikte seçtiğiniz tüm programların kurulumlarını gerçekleştirecek bir kurulum aracı bilgisayarınıza indirilecektir. Bu indirilen programı açarak hiç zahmet etmeden tüm programların kurulumunu başlatabiliyorsunuz.

Ninite'ın kurulum aracı tüm istediğiniz programları kurarken sizden herhangi bir bilgi talep etmiyor veya müdahale etmenizi gerektirmiyor. Dolayısıyla kullanırken tek yapmanız beklemek diyebilirim. Aynı zamanda 32 bit sistemlere 32 bit programları, 64 bitlere ise 64 bit programları kurabilmesi sayesinde PC'nize en uygun seçeneği size sunacağından emin olabiliyorsunuz.

Programların en son sürümlerini kurabilen Ninite, bilgisayarınızda hali hazırda bulunan programlara ise dokunmuyor ve böylelikle onlara dair ayar yahut seçenekleriniz bozulmadan kalıyorlar. Kurulumun temiz bir şekilde gerçekleşmesi ve bilgisayarınızı zorlamanın önüne geçmesi ise programın en dikkat çeken yanları arasında.

Eğer bilgisayarınıza her defasında onlarca programı baştan kurmak istemiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WeTransfer

    WeTransfer, 2 GB büyüklüğüne kadarki dosyaları hızlıca paylaşmanızı sağlayan ücretsiz bir servis.
  • Multcloud

    Multcloud, tüm bulut dosya depolama servislerini tek bir yerden kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir web servisidir.
  • Minus

    50 GB'a kadar yükseltilebilen ücretsiz depolama alanı sunan Minus ile istediğiniz medya dosyasını birkaç adımda paylaşabilirsiniz.
  • LargeDocument.com

    Müzik, video veya başka dosyalarınızı internetten paylaşmak için kullanabileceğiniz bir web uygulaması.
  • Firefox Send

    Firefox Send, uçtan uca şifreleme ile güvenli dosya gönderme yapabileceğiniz, Mozilla tarafından hazırlanan bir tür internet sitesidir.
  • Folders.io

    Web tarayıcınız üzerinden dosyalarınızı ya da belirttiğiniz bir klasörünüzü hızlı bir şekilde depolamak, paylaşmanız için hazırlanan dosya depolama servisidir.
  • Mybackupbox

    Bildiğiniz tüm dosya depolama servisleri arasında, ftp-sftp adreslerinden, Mysql üzerinden dilediğiniz her dosyayı istediğiniz servise aktarabilir ve yedekleyebilirsiniz.
  • Dropbox Automator

    Dropbox'ta bulunan klasörler için otomatik görevler atamanızı sağlayan bir web servisi.