Nitro Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
4,549 TOPLAM İNDİRME
811 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Nation, Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir drag yarışı oyunu.

Nitro Nation, hem mobil hem de masaüstünde oynanabilen popüler drag yarışı oyunu.

Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Ford, Mercedes, Subaru dahil 25 üreticinin yüksek performanslı canavar arabalarıyle drag yarışlarına katılma fırsatı sunan Nitro Nation’da rakipleriniz gerçek kişilerden oluşuyor. Online olduğunuzda yapay zeka yerine sizi zorlayan, anahtarını kolay alamayacağınız rakiplerle klasik yarışlara katılmanın haricinde kendi takımınızı kurabiliyor veya kendinizi ispatlayarak takımlara katılabiliyorsunuz. Ödüllü nefes kesen turnuvalar da oyunun bir parçası.

Gerçeğini birebir yansıtan lisanslı arabaların yer aldığı oyunda yarış oyunlarının vazgeçilmezi upgrade ve özelleştirme seçenekleri de mevcut ancak tabii ki de detaylı bir yenileme beklememeniz gerekiyor. Aracınızı yenileyip devam edebilmenin yanı sıra garajdaki araçlardan seçim yapma (elbette puanınıza göre) şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Nitro Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,423 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Nation Drag Drift APK Android, online yarışlara katıldığınız kaliteli grafiklere sahip araba yarışı oyunudur.

Nitro Nation Drag Drift APK, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur. Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve efektlerle süslenen oyunda tamamı lisanslı ve özelleştirilebilir süper hızlı arabalarla yarışlara katılacaksınız. Ne kadar hızlı olduğunuzu ispatlamanın tam zamanı.

Nitro Nation Drag Drift APK İndir

Honda, Volkswagen, BMV, Alfa Romeo, Ford, Mazda dahil 150'den fazla lisanslı arabayla yarışma imkanı sunan Nitro Nation APK Android oyunu, gerçek yarış fiziği ile unutulmaz bir yarış deneyimi sunuyor. Yarışlar sonrası kazandığınız ödülleri kullanarak arabalarınızı görsel efektlerle, farklı renklerle, yüzlerce çıkartma ile özelleştirebilirsiniz. Arabanıza bambaşka bir görünüm kazandıran tüm seçenekler mevcut. Ayrıca farklı zorluklarda kazanacağınız 80'e yakın başarım sizleri bekliyor.

Çevrimiçi ortamda yarışlara katıldığınız oyunda aynı arabayla tüm yarışları kazanmanız mümkün olmuyor. Kısa ve uzun mesafe yarışlarda yarışacağınız arabayı çok iyi seçmeniz gerekiyor. 50'den fazla lisanslı araba arasından en iyisini seçmek için oyunu bir süre oynamalı, tüm arabaları keşfetmelisiniz.

Nitro Nation APK son sürüm özellikleri:

Drift ile tanışın - En gelişmiş drift modu drag yarış dünyasına geliyor. Son teknoloji ile şimdiye kadarki en hassas ve gerçeğe yakın drift deneyimi! Arabanızı drift yarışlarına özel hazırlamak için süspansiyon yükseltmeleri. Sezgisel, özelleştirilebilir kontroller her yarışçıya uyar. Drift için tasarlanmış benzersiz pistleri daha önce hiç görmediniz!

Bir sürü araba - Süper arabalar ve egzotik arabalar ilginizi mi çekiyor? Modifiye tutkunu musunuz? Sokak yarışlarını mı seviyorunuz? Klasik ve modern güçlü arabalar mı hoşunuza gidiyor? Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen gibi en iyi araba markalarından 150’den fazla gerçek araba var.

Adil oyun - Beklemeniz gereken yakıt yok. Arabalar veya yükseltmeler için dağıtım zamanı yoktur. Her araç rekabetçidir, premium yükseltme gerektirmez.

Gerçek yarışçılar ve takımlar - Bu çok oyunculu (multiplayer) yarış oyununda her zaman sokakta veya pistte sizi bekleyen çevrimiçi bir rakip var. 200 metreden 1 kilometreye farklı mesafelerde yarışın. Bir takıma katılın veya bir takım oluşturun, takımınızla turnuvalar kazanın, liderlik sıralamasında yükselmeye çalışın ve bahis yarışlarında cesaretinizi test edin. Canlı çok oyunculu yarışlara katılın, dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla ve rakiplerinizle gerçek zamanlı oynayın. Haftalık bölgesel turnuvalarda yarışın ve bronz, gümüş bölümünden dünya çapında elit yarışçı bölümüne yükselmeye çalışın.

Destansı yükseltmeler - 33 benzersiz otomobil parçasını yükseltin ve geliştirin. Türünün tek örneği üst seviye drag yarış arabası yapın.

Kişisel dokunuş - Arabanızı havalı çıkartmalarla özelleştirin, istediğiniz gibi düzenleyin. Kendi özel boya renginizi seçin ve her noktaya uygulayın. Aracınıza benzersiz görünüm kazandırmak için rüzgarlık ve arka çamurluk ekleyin.

Araba meraklıları hoş geldiniz! - CarX fizik motoru ile mobildeki en gerçekçi araba fiziği. Her şey gerçek hayatta olduğu gibi çalışıyor. Detaylı teknik özellikler, dino grafikler, vites göstergeleri ve gelişmiş yarış istatistikleri yarış bilginizi göstermenize yardımcı olacak.

 

Erkan Calp

Nitro Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
258 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Nation, Windows Phone platformunda açık ara en iyi drag yarışı oyunu.

Nitro Nation, Windows Phone platformunda açık ara en iyi drag (kalkış) yarışı oyunu. Arka sokaklar yerine herkese açık, legal düzenlenen kalkış yarışlarına katıldığımız oyunda aralarında Mercedes, Jaguar, Pagani, Koenigsegg’in de olduğu 20’den fazla markanın son model arabalarını kullanıyoruz.

Diğer platformlar için tartışılır ancak Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu Nitro Nation Online diyebilirim. Creative Mobile imzasını taşıyan yarış oyununda satın alımla uğraşmadan sadece yarışlarda gösterdiğimiz üstün performans sonucunda kazandığımız paraları kullanarak mevcut yarıştığımız aracı yenileyebiliyoruz veya garajdan yepyeni bir spor araba altımıza çekebiliyoruz.

Online tabanlı olduğundan yapay zeka yerine gerçek kişilerle yarıştığımız oyunda farklı modlar da yer almakta. Takım kurma veya takıma katılma, turnuvalarda kendimizi gösterme, itibarımızı artıran yarışlara katılma, belli mesafede sınırları zorlamamızı isteyen zorlu yarışlara katılma şansına sahibiz. Yarışlardan kazandığımız paraları arabamızın performansını artırabiliyor, boya ve çıkartmalarla daha çekici yapabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Forza Street

    Forza Street: Microsoft'un yeni araba yarışı oyunu
  • Street Challenge - Extreme Velocity 3D

    Street Challenge ücretsiz drag yarışı serisinin ikinci ve 3 boyutlu oyunu olan Extreme Velocity sizlere araba yarışı heyecanını güzel grafikleri ve gelişmiş özellikleri ile yaşatmaya hazır.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • GRID

    GRID (İndir): PC'deki en iyi araba yarışı oyunlarından biri
  • Asphalt 9: Legends

    Efsane yarışçılara meydan okuyun!
  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.