No Crop Video for Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,736 TOPLAM İNDİRME

Çektiğiniz videoları kırpmadan, tam boyutlu olarak Instagram'da paylaşabileceğiniz başarılı bir uygulama.

No Crop Video for Instagram uygulaması sayesinde artık videolarınızı kırpmadan Instagram hesabınızda tam boyutlu olarak paylaşabileceksiniz.

Instagram’ın fotoğraf boyutlarının kare şeklinde olması nedeniyle, telefonlarımızda çektiğimiz fotoğraflar ve videoları tam boyutlu haliyle paylaşmamız mümkün olmuyor. Ancak, bu sorunu çözmek için geliştirilen uygulamalar sayesinde işimiz daha da kolay hale geliyor. No Crop Video for Instagram uygulaması da, videoların kenarlarını doldurarak kare hale getiriyor ve Instagram için uygun boyutlara ulaşıyor. Bunun yanında videoları da kısaltmak için araçlar bulunduran uygulama döndür/çevir, arka plan renkleri ve müzik ekleme gibi ek seçenekler sunarak fonksiyonelliğini daha yukarılara taşımayı başarıyor.

Eğer siz de Android telefonunuzdan çektiğiniz videoları tam boyutlu olarak Instagram hesabınızda paylaşmak istiyorsanız, No Crop Video for Instagram uygulamasını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • No Crop for Instagram

    No Crop for Instagram uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraflarınızı kırpmaksızın kare boyutlu hale getirebilirsiniz.
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.
  • No Crop Pic

    No Crop Pic, fotoğrafları kırpma işlemine sokmadan ve kalitelerini bozmadan istediğimiz boyuta getirebilmemizi sağlıyor.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Zoom For Instagram

    Zoom For Instagram, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde Instagram fotoğraflarına yakınlaştırma yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Followers + For Instagram

    Followers + For Instagram, Instagram hesabınızdaki takipçileri yönetmek, kimlerin sizi takip edip kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebilmek için kullanabileceğiniz etkileyici ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • InstaLomo HD for Instagram

    Android akıllı telefon ve tabletler için üretilen bu Instagram uygulaması ile efektler vererek Instagram paylaşımı yapmak çok kolay.
  • Gizmo - Profilime Kimler Baktı

    Gizmo İndir Android: Instagram profiline kim baktı, kim engelledi, takip etmeyenler, toplu silme, Instagram video - fotoğraf - hikaye indir