Nonstop Chuck Norris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME

Nonstop Chuck Norris mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Nonstop Chuck Norris, eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseni tavsiye edebileceğimiz bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu Chuck Norris oyunu bize 80'li ve 90'lı yılların ünlü film yıldızı Chuck Norris ile birlikte maceraya atılma imkanı veriyor. Bilindiği üzere Chuck Norris'e kamyon çarpsa kamyonun sağlam olup olmadığı kontrol ediliyor, Chuck Norris bıçakla karpuz kesmiyor, karpuzla bıçak kesiyor. Söylentilere göre Chuck Norris'in Mars'ı ziyaret etmiş, bu nedenle uzayda yaşamın izine halen rastlanılamıyor. Reisimizin gücü ortadayken ona katılmamak imkansız olmakta.

Nonstop Chuck Norris oynanış olarak aksiyon RPG oyunlarına benziyor. Nonstop Chuck Norris'de izometrik kamera açısı kullanılıyor. Düşmanlarımız bize dört bir yandan saldırırken silahlarımızı ve kahramanımızın özel yeteneklerini kullanarak savaşıyoruz. Ayrıca oyunda güçlü bölüm sonu cavanarları da yer alıyor. Bu canavarları yok ederek yeni kıyafetlerin kilidini açabiliyoruz.

Nonstop Chuck Norris tatmin edici bir grafik kalitesi sunmakta. Oyunun kontrolleri de oldukça kolay.

Can Erdil Şentürk

Nonstop Chuck Norris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Nonstop Chuck Norris mobil cihazlarınızd oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Nonstop Chuck Norris, mermilere kafa atan, 2 kuşla bir taş öldürebilen kahramanımız Chıck Norris'i yönettiğimiz bir mobil aksiyon oyunu

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu Chuck Norris oyunu kolay bir şekilde oynanmasına rağmen bolca aksiyon sunuyor. Oyunda kahramanımız Chuck Norris kötü adamlara savaş açıyor ve bizi de sağ kolu olarak yanına alıyor. Biz de onu kontrol ediyor ve görevleri tamamlamasına yardımcı oluyoruz.

Nonstop Chuck Norris oyun yapısı olarak bir aksiyon RPG oyunu şeklinde tasarlanmış. Oyunda Chuck Norris'i izometrik kamera açısıyla kontrol ediyoruz. Karşımıza çıkan düşmanlarla silahlarımızı kullanarak savaşıyoruz ve düşmanlarımızdan düşen altınları topluyoruz. Ayrıca güçlü bölüm sonu canavarları da oyunda yer alıyor. Bu savaşların bir hayli zor geçtiğini ve özel taktikler kullanmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

Nonstop Chuck Norris'de bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe özel kıyafetler ve silahlar toplayabiliyoruz. Oyunun grafikleri göz163577856e hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nonstop Knight

    Nonstop Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • Nonstop Balls

    Topları fırlatarak blokları kırın.
  • Nonstop Knight 2

    Zindanları keşfet ve düşmanlarla savaşmaya hazır ol.
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!
  • Chuck Saves Christmas

    Mancınık yardımı ile kardan adamlara kartopu fırlatabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada