Nonstop Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Nonstop Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir

Nonstop Knight oyunculara bitmek bilmeyen bir eğlence sunan ve farklı oyun türlerini birleştiren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Nonstop Knight'da karnalık zindanlara dalarak ganimet peşinde koşan bir kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Bu hikaye boyunca kahramanımızı kontrol ederek güçlü düşmanlarla ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz ve büyülü silahlar, zırhlar ve ekipmanları toplamaya çalışıyoruz.

Nonstop Knight içerisinde kahramanımız bir sonsuz koşu oyununda olduğu gibi sürekli ilerliyor. Biz ise onu yönlendiriyoruz ve karşısına çıkan düşmanlarla savaşabilmesi için yeteneklerini kullanmanızı sağlıyoruz. Oyun tek parmakla rahatça oynanabiliyor.Bu da onu otobüste, metroda veya dolmuşta oynayabilmek için ideal bir oyun yapıyor. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor oluşunuz da güzel bir nokta.

Nonstop Knight ortalamanın üzerinde bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Nonstop Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
86.3 MB DOSYA BOYUTU

Nonstop Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Nonstop Knight bağımlılık yapıcı bir oyun tecrübesi sunan bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nonstop Knight'da kılıcını ve zırhını kuşanarak maceraya atılan bir kahramana katılıyoruz. Kahramanımız değerli ganimetleri elde etmek için derin zindanlara giriyor ve bu zindanlarla fantastik yaratıklarla, yaşayan ölülerle ve büyülü güçlerle savaşıyor. Macerasında yol aldıkça ve düşmanlarını yok ettikçe kahramanımız kendini geliştirebiliyor. Biz de kahramanımızı eşlik ediyoruz ve bu eğlenceye ortak oluyoruz.

Nonstop Knight otobüste, metroda ve diğer yolculuklarınızda tek parmağınızla kolayca oynayabilceğiniz bir şekilde tasarlanmış. Oyunda kahramanımız sürekli koşarken onu yönlendiriyoruz ve savaş yeteneklerini kullanarak düşmanlarımızı yok ediyoruz. Düşmanları ortadan kaldırdıkça kahramanımızı geliştirebilmekteyiz, yeni ve daha güçlü silahlar ve zırhlar kullanabilmekteyiz. Oyunu internet olmadan da oynayabiliyorsunuz.

Nonstop Knight'ın grafiklerinin göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nonstop Knight 2

    Zindanları keşfet ve düşmanlarla savaşmaya hazır ol.
  • Nonstop Chuck Norris

    Nonstop Chuck Norris mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • Knight For Hire

    Knight For Hire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Arcane Knight

    Arcane Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mech Knight

    Mech Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spinner Knight

    Spinner Knight, dövüşçü karakteriniz ile birlikte etrafınızı saran düşmanları püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.