Notch Remover

x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
50.8 MB DOSYA BOYUTU

Notch Remover uygulaması ile iPhone X'te yer alan çentiği yok etmenizde yardımcı oluyor.

Notch Remover uygulaması iPhone X ile birlikte ortaya çıkan “çentik” bileşenini ortadan kaldırmanızı sağlıyor.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Notch Remover, Apple’ın yeni nesil iPhone tasarımı olan X modelinde ortaya çıkan “çentik” bileşeni için geliştirilmiş. Yeni tasarımdan hoşlanmayan kullanıcıların faydalanabileceği uygulama, sadece bu bileşene odaklandığından sistemde herhangi bir etkiye sahip değil.

iPhone X’teki çentiğin sağ ve sol bölümlerine siyah çubuklar ekleyerek çerçeve görüntüsü oluşturan Notch Remover, temelde istediğiniz duvar kağıdına siyah çubuklar eklemenizi sağlıyor. Sonrasında ise bu görselleri duvar kağıdı olarak ayarlamanız yeterli oluyor. Elbette bu uygulamayı kullanmanız kesin bir çözüm sunmuyor. Yani ana ekran dışında farklı uygulamaları başlattığınızda çentiği görmeye devam ediyorsunuz. Çentik kısmının kapatılmasını hiçbir şekilde istemeyen Apple, Notch Remover uygulamasını nasıl onayladığı ise merak konusu.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notcho

  • Apple Support

    Apple Support (Apple Destek) uygulamasıyla iPhone servis randevusu alma, Apple Türkiye ile telefon canlı destek ve dahası mümkün.
  • Apple Store

    Apple Store, Apple'ın mağazalarına mobil cihazımız üzerinden göz atabileceğimiz kullanışlı bir uygulama.
  • Beats Pill+

    Beats Pill+ uygulaması, Apple imzasını taşıyor ve hoparlörü iPhone ve iPad'inizden kontrol etmenize izin veriyor.
  • Unhand Me

    Unhand Me, iPhone veya iPad'inizi birileri haberiniz olmadan kurcalamaya kalktığında Apple Watch'unuza bildirim yolluyor.
  • Video Audio Remover

    Video Audio Remover, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanarak videoların arka planında oynayan sesleri kaldırabileceğiniz kullanışlı bir video editörü uygulamasıdır.
  • iOS 15

    iOS 15 özelliklerini herkesten önce deneyimlemek için, iOS 15 beta sürümü iPhone'unuza indirin.
  • Doctor X: Robot Labs

    Doctor X: Robot Labs, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz bu farklı ve eğlenceli oyunda, bozuk robotu tamir etmeye çalışacaksınız.