Nubs' Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Nubs' Adventure eğlenceli bir mobil platform oyunudur

Nubs' Adventure, retro tarzıyla dikkat çeken ve oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nubs' Adventure'da Nubs adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Oyunda bütün olaylar Red'lerin kahramanımız Nubs'un evini yıkmasıyla başlıyor. Evini kaybeden Nubs'a yardım etmek ve evini yeniden inşa etmesini sağlamak ise bize düşüyor. Neyse ki bu görevde yalnız değiliz, küçük dostumuz Ally ve soluncan dostumu Brute bize maceramız boyunca eşlik ediyor. Hep birlikte farklı dünyaları keşfe çıkıyoruz ve elmasları toplayarak evimizi yeniden inşa ediyoruz.

Nubs' Adventure'da karşımıza ilginç mekanlar çıkıyor. Bu mekanlarda da çeşitli bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bulmacaları çözmek için yardımcılarımız Ally ve Brute'un yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda bulmacaları çözmenin yanısıra bizi heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşları da bekliyor. Hikaye boyunca ilerledikçe ara sahnelerle atmosfer güçlendiriliyor.

Nubs' Adventure'un kontrollerini oyuncular kendi tercihlerine göre yapılandırabilir. Bu sayede oyunu daha rahat oynayabilmeniz mümkün. 4 farklı bölgeyi ziyaret ettiğiniz Nubs' Adventure'un retro grafikleri göze oldukça hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Nubs' Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
98.3 MB DOSYA BOYUTU

Nubs' Adventure, aksiyon odaklı bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Nub's Adventure, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir platform oyunu. Bol miktarda aksiyon içeren bu oyunda kullanılan pikselleştirilmiş grafikler, retro oyunseverlerin epey ilgisini çekeceğe benziyor.

Oyunun en güzel yanlarından birisi uzun soluklu bir oyun yapısına sahip olması ve oyunculara keşfedecek çok şey vermesi. Oldu bittiye getirmeyip, uzun saatler boyunca kendini oynattıran Nub's Adventure'da keşfetmemiz gereken koskoca bir dünya var. Oyundaki temel amacımız dev solucan Brute tarafından kaçırılan arkadaşlarını bulmaya çalışan karakterimize yardım etmek.

Bu macera esnasında karşımıza türlü türlü engeller ve düşmanlar çıkıyor. Özellikle bölüm sonu canavarları yeteneklerimizi adeta test etmek üzere hazırlanmış.

Oyunun retro atmosferiyle uyum içerisinde çalışan ses efektleri ve müzikler de kalite havasını artıran detaylar arasında. Kontroller de tamamen oyuncu odaklı çalışıyor. Hatta ekrana monte edilebilen harici kontrollere de destek sunuyor.

Orijinal bir karaktere sahip olan, taklit hissettirmeyen Nub's Adventure, sıkılmadan saatler boyu oynayabilecekleri bir oyun arayanların mutlaka göz atması gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • The Witcher Adventure Game

    The Witcher Adventure Game bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor
  • Retimo Adventure

    Retimo Adventure, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.
  • Night Adventure APK

    Night Adventure APK, telefonunuzda oynayabileceğiniz basit bir platform oyunudur.
  • Adventure Company

    Adventure Company, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Forest Blast Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!