Ocean HD

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Ocean HD, Android cihazlarınızın ekranlarında gerçeğe yakın bir okyanus görüntüsü oluşturmanızı sağlayan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Ocean HD, denizi ve okyanusları sevenler için özel olarak geliştirilen son derece etkileyici bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz uygulama malesef ücretli. Bu nedenle kullanmak için 4.44 TL ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Kişiselleştirmeye önem veriyorsanız ve akıllı telefon ve tabletlerinizin anasayfasında balıkların yüzmesini istiyorsanız, Ocean HD ödeyeceğiniz 4.44 TL'nin hakkını verecektir. Kendinizi okyanulsarın derinliklerinde gibi hissetmenizi sağlayan uygulama üzerinde yüzen balıklara dokunarak hareket etmelerini sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanmaya karar verirseniz, satın alma işleminde size sunulacak bazı eklentiler bulunuyor. Örneğin köpek balığı temasını satın alarak cihazlarınızın ekranında kocaman bir köpek balığını dolaştırabilirsiniz.

Görünüm olarak oldukça etkileyici olan Ocean HD içerisindeki arkaplanlar özel olarak hazırlanarak kullanıcıları sakinleştirmek ve rahatlatmak için tasarlanmıştır. Muhteşem animasyonları ile cihazlarınızda sorunsuz olarak çalışan Ocean HD'yi kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Photosphere HD Live Wallpaper

    Photosphere HD Live Wallpaper, Android cihazınıza benzersiz bir görünüm kazandıran bir canlı duvar kağııdır
  • HD Widgets

    HD Widgets, Android cihazlarınızın ana ekranları üzerinde kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı widgetlar sunan etkileyici bir uygulamadır.
  • Launcher 8 HD

    Launcher 8 HD, Android telefon ve tablet sahiplerinin kullanabileceği çokyönlü ve gelişmiş bir Android launcher uygulaması.
  • Walloid: HD Stock Wallpapers

    Walloid: HD Stock Wallpapers mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Fenerbahçe Wallpapers HD

    Fenerbahçe Wallpapers HD içerisinde onlarca hoş tasarımlı Fenerbahçe temalı duvar kağıdı barındırıyor.
  • Full HD Wallpapers

    Full HD Wallpapers uygulamasında yüksek kaliteli duvar kağıtları indirebilirsiniz.
  • Galatasaray Duvar Kağıtları HD

    Galatasaray Duvar Kağıtları HD, cihazının ekranını Galatasaray'la süslemek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir uygulama.