Odamax

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı, kolay, sorunsuz otel rezervasyon uygulaması

Odamax, dünyanın dört bir yanındaki 200.000 tesis için "ön ödemesiz" rezervasyon kolaylığı sunuyor. Android telefonunuz üzerinden hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde otel rezervasyonu yaptırabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız tavsiye ederim. İstanbul, İzmir, Nevşehir ve diğer illerimizdeki en güzel tesislerden Avrupa’nın güzide şehirlerine binlerce tesisi ihtiyaç ve beklentilerinize göre filtreliyor.

Binlerce tesis seçeneği, ön ödemesiz rezervasyon, rezervasyon değişikliği gibi ayrıcalıklar sunan Odamax, konaklama işini çözebileceğiniz en hızlı uygulama. Kuşadası, Marmaris, Çeşme, Didim, Fethiye, Bodrum, Alaçatı, Alanya ve diğer illerimiz veya yurt dışındaki (Barcelona, Paris, Roma, Amsterdam, Londra, Berlin…) tesisleri bulabileceğiniz, ödeme yapmadan rezervasyonunuzu yapabileceğiniz harika bir uygulama.

Odamax mobil uygulaması üzerinden otel rezervasyonu çok kolay. Gideceğiniz ülke veya şehri giriyor, giriş ve çıkış tarihini seçiyor, kişi sayısını belirtiyorsunuz. Listelenen binlerce tesis arasından filtreleme seçenekleriyle isteğinize uygun olanları ayıklıyorsunuz. Her tesis için sunduğu hizmetlerden dikkat etmeniz gereken önemli bilgilere her şey gösteriliyor. Ön ödemesiz rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra değişiklik, düzenleme yapabiliyorsunuz. Bu arada bildirimleri açmanızı öneririm. Anlık bildirimlerle Odamax.com'un avantajlı kampanyalarından haberdar ediliyorsunuz.

Erkan Calp

Odamax

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Ön ödemesiz rezervasyon ayrıcalığı Odamax'ta

Odamax, dünyanın en güzel yerlerindeki tesisleri keşfedip hızlıca rezervasyonunuzu yaptırabileceğiniz bir otel rezervasyon uygulaması. İzmir, Alaçatı, Çeşme, Didim, Alanya, Kuşadası, Bodrum, Fethiye, Barcelona, Roma, Amsterdam, Paris ve daha saymakla bitmeyecek yurt içi - yurt dışındaki 200.000 tesis arasından ön ödemesiz rezervasyonunuzu yaptırmak için tek ihtiyacınız olan telefonunuz! Rezervasyon değişikliği de rezervasyon kadar basit, hızlı ve de sorunsuz!

Dünyanın dört bir yanından binlerce tesisi bir araya getiren online konaklama platformu Odamax.com'un mobil uygulaması da oldukça başarılı. Sadece üç adımda sevgilinizle, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte yapacağınız tatil için kalacağınız yeri seçip rezervasyonunuzu yaptırıyorsunuz. Filtreleme seçenekleri geniş ve her tesis, otel için detaylı bilgi (fotoğraflarından sunduğu hizmetlere) alabiliyorsunuz. Rezervasyon yaptırdığınız anda bildirim düşüyor. Dilerseniz rezervasyon ve oda bilgilerine ilişkin güncellemeleri dilediğiniz zaman hızlıca yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OtelSonDakika

    OtelSondakika uygulaması üzerinden binlerce otele kolayca rezervasyon yaptırabilirsiniz.
  • Setur

    Setur mobil uygulaması ile seyahat planlama imkanı elinizin altında.
  • Trip.com

    Trip.com Uygulaması İndir Android: Trip.com app, uygun fiyatlarda uçuş, otel, tren rezervasyonu yapmanızı sağlar.
  • Choice Hotels

    Choice Hotels, 6000'den fazla oteli bünyesinde barındıran detaylı otel arama ve rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Hotels.com

    Hotels.com Android cihazlar için geliştirilen bir otel arama ve rezervasyon yaptırma uygulamasıdır.
  • Otelz.com

    Otelz.com, tatilcilerin en çok tercih ettiği otel rezervasyonu uygulamalarından biri.
  • Skyscanner

    Android cihazlarınız için en uygun uçak, otel ve araç kiralama fiyatlarını bulmak için Skyscanner uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Hipmunk Hotels & Flights

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz otel ve uçak rezervasyon uygulamasıdır.