Oddwings Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Oddwings Escape keyifli bir sonsuz koşu oyunudur

Oddwings Escape oyunculara renkli bir macera sunan ve keyifli bir oynanışa sahip olan bir sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Oddwings Escape'de Dr. Rooster adlı kötü kalpli bilim adamı tarafından tehlikeli deneylerde kullanılmak üzere tutsak edilen Oddwing adlı kuşların macerasına tanık oluyoruz. Kahramanlarımız Dr. Rooster'dan kaçmak için mücadele ederken biz de onlara yardımcı oluyoruz ve bu eğlenceli serüvene dahil oluyoruz. Oyun boyunca farklı adaları geziyor ve ölümcül tuzaklardan kaçıyoruz. Temel amacımız ise en uzun süre uçarak altın toplamak ve anahtarları bularak arkadaşlarımızı Dr. Rooster'ın laboratuarından kurtarmak.

Oddwings Escape fizik tabanlı bir uçuş sistemine sahip. Oyunda oldukça ilginç bir şekilde kuşlarımızı yönetiyoruz. Oyun boyunca ilerlerken havada asılı bombalara çarpmadan yol almaya çalışmaktayız. Yol üzerinde altınları ve bonusları toplayabiliyoruz. Ayrıca kontrol ettiğimiz kuşlar özel yeteneklerle donatılmış. Bu yetenekleri kullanarak kolayca engelleri aşabilmemiz ve daha yüksek puanlar yakalayabilmemiz mümkün.

Oddwings Escape içerisinde 6 farklı Oddwing'in kilidini açabiliyoruz. Oyunun grafikleri göze oldukça hoş gçrünüyor. Her yaştan oyun severe hitap eden Oddwings Escape aile üyelerinizle birlikte keyifli bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Oddwings Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Oddwings Escape, her yaştan oyunseverin büyük beğeniyle vakit geçireceği eğlenceli bir oyun.

Oddwings Escape, sonsuz koşu temasıyle hazırlanmış, ücretsiz bir fizik tabanlı mobil oyun. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bu eğlenceli oyunda, laboratuvar ortamında yaratılan bir kuşun kontrolünü ele alıyor ve mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.

Tahmin edebildiğiniz gibi bu görevi yerine getirmek hiç de kolay değil çünkü bölümler esnasında karşımıza sürekli olarak engeller çıkıyor ve ne yazık ki bu engellere çarptığımız zaman başarısız oluyoruz.

Frenkenstein'a benzeyen bu kuşu kontrol edebilmek için parmağımızı ekranda tutmamız gerekiyor. Kuş, parmağımızla hareket ettirdiğimiz oku takip ediyor. Bu yüzden gidecğeimiz yönü çok iyi bir şekilde tayin etmemiz gerek. Yapacağımız en ufak bir yönlendirme hatası sonucunda kuş engellerden birine çarpabilir. Bu esnada dikkat etmemiz gereken bir husus daha var o da kuşun zamanla canının azaldığı. Bölümlere serpiştirilmiş olan kalpleri toplayarak canımızı tamamlayabiliyoruz.

Oddwings Escape'de bu tarz oyunlarda görmeye alışkın olduğumuz türden güçlendiriciler ve bonuslar da mevcut. Bunları toplayarak bölümler sırasında hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Oddwings Escape, beceri oyunları oynamaktan keyif alan herkesin hoşuna gidebilecek düzeyde bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Colossus Escape

    Colossus Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Prisoner Escape Story 2016

    Prisoner Escape Story 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Raccoon Escape

    Raccoon Escape, rakunu kurtarmaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Escape from Doom

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Starship Escape

    Starship Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyudur
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur