Okey Golden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
37,473 TOPLAM İNDİRME
43.53 MB DOSYA BOYUTU

Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.

Okey Golden, ülkemizde oldukça sevilen bir masa oyunu olan Okey oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan bir masa oyunudur. Okey Golden, Google Play'den indirilememektedir ancak sitemiz üzerinden Okey Golden APK indir butonuna dokunarak Android telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Okey Golden APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uygulama olan Okey Golden ile nerede olursanız olun Okey oynama keyfini çıkarabilir ve internet bağlantınız olmasa bile Okey oynayabilirsiniz. Çevrimdışı oyun oynamayı mümkün kılan Okey Golden ile otobüs, tren, vapur yolculuklarınızı daha eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliirsiniz. Dilerseniz oyunu online olarak da oynayabilir ve internet üzerinden gerçek rakiplerle karşılaşarak birlikte Okey oynayabilirsiniz.

Okey Golden uygulamasını indirdikten sonra uygulamaya dilerseniz Facebook hesabınızla, dilerseniz misafir olarak giriş yapabilirsiniz. Uygulamanın misafir girişine yer veriyor olması güzel bir özellik. Ayrıca çevrimdışı oyun için özel olarak çevrimdışı giriş yapabiliyorsunuz. Eğer Okey Golden üzerinde online olarak oynayacaksanız masanıza 4. oyuncuyu beklemenize gerek yok. Oyunu 2, 3 veya 4 kişi olarak online modda oynayabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz bir masa açabilir, dilerseniz mevcut masalara katılabilirsiniz. Oyunun güzel yönü eğer Okey Golden'ı online olarak oynarken bağlantınız koparsa 1 dakika içerisinde oyuna tekrar devam edebilmenize izin vermesi. Bu sayede geçici internet problemleriniz oyun keyfinizi baltalamıyor. Okey Golden üzerinden arkadaşlarınıza mesaj göndermenize izin veriliyor.

Çanak Kırmalı ve seviye atlamalı 101 Yüzbir, Batak, King, Tavla gibi klasik Türk masa oyunlarının geliştiricisi tarafından sunulan Okey Golden, 1'den 13'e kadar 4 renkten oluşan taşlar ve ıstaka ile oynanıyor. Oyunda amaç; perler dizerek veya çifte giderek el açmak. İnternetsiz de oynanabilen okey oyununun özellikleri arasında;

  • 2, 3, 4 kişilik masalarda oynayın. Artık dördüncüyü beklemenize gerek yok!
  • WiFi, 3G, hatta Edge bağlantısı ile kesintisiz okey oynayın.
  • Akıllı yapay zeka ile kesintisiz ve rakipleri beklemeden oynayın.
  • Facebook hesabınızla bağlanarak veya misafir girişi yaparak oynayın.
  • Çoklu platform desteğiyle tüm cihazlarda kesintisiz oynayın.
  • Çevrimdışı modda internet bağlantısına gerek duymadan oynayın.
  • Online modda Facebook hesabınız veya Misafir olarak oynayın.
  • Bağlantı koptuğunda çok geçmeden oyuna devam edin.
  • İlk üç oyuncu arasına girin, altın puanlar kazanın.
  • Arkadaşlarınıza direkt mesaj gönderin.
  • Masa puanına göre farklı renkte VIP çuha alın.
  • Her gün artan miktarda hediye bonus altın puanlar alın.
  • Resimli avatar ile masa seçin ve oyun oynayın.
  • Hızlı ve kesintisiz sunucularda oynayın.
  • Çift dokunuşla taşları gizleyin. Otodiz ile taşları otomatik dizin.
  • Tek dokunuşla veya sürükleyerek taş çekin.

Mobil

XAPK Nedir? Bilgisayarda Nasıl Açılır?

Can Erdil Şentürk

Okey Golden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,200 TOPLAM İNDİRME

Okey Golden internet bağlantınız olmadan da oynayabileceğiniz bir mobil Okey oyunudur

Okey Golden oyun severlere nerede olurlarsa olsunlar mobil cihazlarını kullanarak Okey oynama imkanı veren bir mobil Okey oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızı veya iPad tabletlerinizi kullanarak Okey oynamanızı mümkün kılan Okey Golden oyunculara online olarak Okey oynama fırsatı vermenin yanında çevrimdışı olarak da Okey oynama imkanı veriyor. Bu sayede denizde vapur ile yolculuk ederken veya uzun otobüs yolculuklarınızda, seyahatlerinizde iOS cihazınızı kullanarak Okey oynayabilir ve bu ölü zamanları eğlenceli bir şekilde geöirebilirsiniz.

Okey Golden'ı online olarak da oynayabilir ve internet bağlantınızı kullanarak farklı rakiplerle eşleşebilirsiniz. Bu karşılaşmalarda Okey masanıza 4. oyuncuyu beklemenize de gerek yok. 2, 3 veya 4 kişi olarak yapabileceğiniz eşleşmeler sayesinde hızlı bir şekilde oyuncu beklemeden Okey oynamaya başlayabiliyorsunuz. Oyunda dilerseniz kendiniz bir masa açabilir, dilersenizö nceden açılmış masalara dahil olabilirsiniz.

Okey Golden üzerinden arkadaşlarınıza mesaj gönderebilmenize imkan veriliyor. Uygulamaya Facebook hesabınızla giriş yapabilmenin yanısıra misafir olarak da giriş yapabiliyorsunuz. Eğer oyunu tek başınıza oynayacaksanız çevrimdışı olarak giriş yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Okey Golden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,325 TOPLAM İNDİRME

Okey Golden, okey severlere Facebook üzerinde oynayabilecekleri farklı bir okey oynama ve keyfi sunan Mynet okey oyunu.

Okey Golden, Mynet'in popüler oyunlarından bir tanesi olan ve oyunculara farklı bir okey eğlencesi sunan Facebook oyunu. Facebook dışında Android ve iOS versiyonları da bulunan uygulama ile altın okey yani Okey Golden oynamak tamamen ücretsiz.

Diğer okey oyunlarından farklı olarak oldukça kolay kullanım ve kontrolleri sahip olan Okey Golden'ın arayüzü de oldukça şık fakat aynı zmanda sade. Giriş ekranında okey oynayabileceğiniz odalardan birini seçerek yada hemen oyna seçeneğini tıklayarak okey hızlıca oyunlara başlayabiliyorsunuz. Odalara girmeden önce odaya girmek için gerekli olan minimum altın para miktarını ve odadaki altın para bahis miktarlarını görebiliyorsunuz. Bunun dışında oyuncu sayılarını ve odanın ismini de listede görebilmek mümkün.

Pek çok okey oyununun aksine hem online hem de offline olarak oynama fırsatı sunan Okey Golden, internet bağlantınız olmadığı zamanlarda offline olarak okey oynamanıza ve dilediğiniz zaman durdurup daha sonra devam etmenize olanak sağlıyor. Ayrıca offline modda oynayarak kazandığınız oyunları internet bağlantınız olduğunuda kaydederek hesabınıza ekleyebiliyorsunuz.

Gerçekte okey oynarken dilediğimiz gibi taşları hareket ettirme bu oyunda da var. Taşları grup halinde hareket ettirme yada gelen okeyin arkasını çevirme gibi işlemler yapmanızı sağlayan oyun, gerçek okeyden aldığınız zevke yakın bir eğlence sunuyor diyebilirim. Diğer oyuncular ile de sohbet etme özelliği bulunan oyunda, diğer oyunuclar ile tanışarak yeni arkadaşlıklar kurma fırsatınız bulunuyor.

Facebook heabınız ile kolayca oynayabileceğiniz Okey Golden'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Okey

    Okey keyfi Android cihazlara geldi. Çevrimdışı olarak oynanan oyun için internet bağlantınıza gerek yok.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Mynet Okey APK

    Mynet Okey APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir online okey oyunudur.
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!