Okey JOJO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,974 TOPLAM İNDİRME
84.2 MB DOSYA BOYUTU

Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada

Okey JOJO, online oynanış sunmasıyla gerçekte okey oynuyormuş gibi hissettiriyor. Facebook arkadaşlarınızla ve diğer okey severlerle birlikte sohbet ederek keyifle oynayacağınız masa oyununda her gün ücretsiz çipler sizi bekliyor.

Etkinliklerin düzenlendiği, ödüllerin dağıtıldığı online okey oyunu Okey JOJO, Android işletim sistemli tüm telefon ve tabletlerle uyumlu. Mobil platformda en çok oynanan online okey oyununda gerçekte olduğu gibi oynarken masadaki oyuncularla konuşabiliyorsunuz. Oynadıkça çeşitli hediyeler kazanıyorsunuz ancak yeterli çipiniz yoksa hiçbir masaya katılma şansınız yok. Facebook hesabınızı bağlar ve her gün girerseniz ücretsiz çip veriliyor. Ayrıca görevleri (video izleme, oyun kazanma, aradaş davet etme gibi) tamamlarsanız yine çip kazanabiliyorsunuz. Bu arada Facebook arkadaşlarınız arasından online olanları görebiliyorsunuz. Dilerseniz misafir girişi yaparak da oynayabiliyorsunuz.

4 oyuncu ve 106 taşla oynanan popüler masa oyunu okeyi mobil platforma taşıyan yapımlardan Okey JOJO, Okey, Jopoker (Türkçe Texas Poker) ve 101 Okey’i bir arada sunuyor.

Erkan Calp

Okey JOJO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
309 TOPLAM İNDİRME
61.2 MB DOSYA BOYUTU

Online Okey, 101 Okey, Türkçe Texas Poker bir oyunda

Okey JOJO, en çok oynanan masa oyunları online Okey, 101 Okey ve Türkçe Texas Poker’i bir arada sunuyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan ve oldukça popüler olan okey oyununda ödüllü etkinlikler de düzenleniyor.

iPhone ve iPad’inizde gerçek oyunculara karşı sohbet ederek keyifle oynayabileceğiniz online masa oyunlarından biri Okey JOJO.

Adından da tahmin edeceğiniz üzere okey severleri bir araya getiriyor ancak sadece klasik okey oynamıyorsunuz. Başta da söylediğim üzere 101 Okey ve Jopoker (Türkçe Texas Poker) de oynayabiliyorsunuz. Facebook hesabınızla giriş yaparak veya misafir olarak oynama şansına sahipsiniz. Masalara katılmak için belli bir miktar çipe sahip olmanız gerekiyor. Her gün ücretsiz çip dağıtılıyor. Dilerseniz görevlerle (şu kadar oyun kazan, videoyu izle, arkadaşlarını davet et gibi hiç uğraşmayıp direkt çip satın alarak devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • Mynet Okey APK

    Mynet Okey APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir online okey oyunudur.
  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.