Omlet Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
416 TOPLAM İNDİRME

Omlet Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla güvenle mesajlaşabilirsiniz.

Omlet Chat uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde, aynı zamanda Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz sohbet uygulamaları arasında yer alıyor ve sağladığı olanaklar ile tercih edilebilir uygulamalardan birisi haline geldiğini söyleyebilirim. Arayüzünün iyi tasarlanmış ve anlaşılır olması ise uygulamaya alışma sürecini oldukça kısa bir hale getiriyor diyebilirim.

Uygulama sohbetleriniz sırasında fotoğraflar ve etiketler göndermenize imkan tanıyor ve bu işlemleri hem birebir hem de grup sohbetleri sırasında gerçekleştirebiliyorsunuz. Grup sohbetleri sırasında paylaşılanların grup içinde kalması, diğer yerlere kopyalanamaması da bilgilerin güvenli bir şekilde saklanması için oldukça değerli.

Hareketli GIF gönderme imkanı da sohbetler sırasında aktif hale geliyor ve böylece dostlarınıza küçük sürprizler de yapabiliyorsunuz. Çok kişinin katıldığı sohbetlerde herkesin bir fotoğraf albümüne katkıda bulunabilmesi sayesinde etkinliklerin ardından tüm katılımcıların çekilen fotoğraflara erişmesini de sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın içerisindeki reklamların rahatsızlık vermeyecek şekilde hazırlanmış olmaları sayesinde sohbetlerden aldığınız keyif azalmıyor. Ayrıca Android Wear akıllı saatlere gelen bildirimler ile telefonunuza bakmadan sohbetleri görüntüleyebiliyorsunuz.

Yeni ve güvenli bir sohbet uygulaması arayanların denemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Omlet Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME

Omlet Chat uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak eğlenceli ve güvenli sohbetler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Omlet Chat uygulaması, dostlarıyla eğlenceli, hızlı ve güvenli bir şekilde sohbetler gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların deneyebilecekleri ücretsiz iPhone ve iPad uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de sahip olduğu özellikler sayesinde kısa süre içerisinde kendine sohbet uygulamaları arasında yer edineceğine inanıyorum.

Uygulamayı kullanırken normal sohbet uygulamaları gibi birebir mesajlar gönderebiliyor, dilerseniz sohbete arkadaşlarınızı da davet ederek bir grup sohbeti haline de getirebiliyorsunuz. Gruplarda paylaşılan resimler ve yazılar diğer kişilerle paylaşılamadığı için grupta konuşulanların o grubun içerisinde kalacağından da emin olabiliyorsunuz.

Resimler ve fotoğraflar göndermenin yanında hareketli GIF dosyaları da uygulamanın dikkat çeken bir diğer yanı. Dolayısıyla hazırladığınız GIF'ler ile arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi sevindirebilir, sürprizler yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde bulunan etiketler ile iletmek istediğiniz mesajlarınızı daha güzel görünür hale getirebiliyorsunuz.

Grup sohbetlerine katılanlar, hemen fotoğraf albümleri hazırlayabiliyorlar ve böylece gerçek hayattaki buluşmalardan sonra herkesin çekilen tüm fotoğraflara erişmesi mümkün hale geliyor. Uygulamada reklamlar mevcut ancak bu reklamlar sizi rahatsız etmeyecek şekilde konumlandırılmışlar ve dolayısıyla sohbetleriniz sırasında herhangi bir karmaşa yaşamanız ya da yanlışlıkla tıklamanız mümkün değil.

Alternatif ve güvenli bir sohbet uygulaması arayanların denemeleri gerekenler arasında yer aldığını söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Omlet Arcade

    Omlet Arcade uygulaması ile oyun oynarken canlı yayın başlatabilir, yeni arkadaşlar ve oyun ekibi edinebilirsiniz.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Camfrog Video Chat

    Android cihazınızla en güzel sohbetlere katılabilmek için bu video chat uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • GIF Chat

    GIF Chat ile GIF animasyonlar aracılığıyla haberleşebilirsiniz
  • 9GAG Chat

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz 9GAG chat uygulamasıdır.
  • Chat Lock

    Chat Lock uygulaması ile Android cihazlarınızdaki mesajlaşma uygulamalarınıza sizden başka hiç kimse erişemeyecek.
  • Paltalk Video Chat Free

    Paltalk Video Chat Free uygulamasını Android cihazlarınızda kullanarak kolayca video sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.