On The Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME

On The Run, Miniclip'in Android kullanıcılarına ücretsiz açtığı hareketli yarış oyunu.

On The Run, Miniclip’in Android telefon ve tablet kullanıcıları için ücretsiz olarak sunduğu yarış oyunu. Sonsuz koşu tarzında hazırlanan oyunda klasik Amerikan arabalarından tanka onlarca araçla yoğun trafiğin yaşandığı şehir yollarına giriyoruz.

Asphalt OverDrive oyunundan çok daha hareketli yapıda olan ve ufak boyutlu yarış oyununda mini araba, tank, uçak, ufo başta olmak üzere hız limitlerini kolaylıkla aşabileceğimiz araçlarla şehirde yola çıkıyoruz. Amacımız süremiz dolmadan checkpoint noktalarına ulaşmak.

İlk etapta sarı renkli mini arabayla tek şerit yolda yarışa çıkıyoruz. Oyun akışını öğrenmemize yardımcı olan başlangıç yarışında dahi aksiyon hiç eksik olmuyor. Sarı arabamızla adeta uçuyor, trafiğin altını üstüne getiriyoruz. Eğitim bölümünü tamamladıktan sonra eğlence dozu yükselmeye başlıyor. Trafiğin vızır vızır işlediği, çift yönlü ve çok şeritli yollarda birbirinden tehlikeli hareketler yaparak ilerliyoruz.

İlerledikçe yeni araçlarla oynama şansı yakaladığımız, mevcut araçlarımızı çok daha güçlü hale getirebildiğimiz çılgın yarış oyununda aracımızı kontrol etmek için ekranın sağ ve soluna konumlandırılmış butonları kullanıyoruz. Aracımız otomatik olarak yol alıyor. Başka bir deyişle oyunda durma lüksümüz yok.

Polis arabalarını arkamızdan sürüklediğimiz, trafikte ölümcül hareketler yaparak ekstra puan kazandığımız hareketli sahnelerin bir saniye olsun eksik olmadığı enfes bir yarış oyunu diyebileceğim On The Run’ın görselleri de oldukça kaliteli.

Erkan Calp

On The Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

On The Run, Miniclip tarafından geliştirilen bol hareketli sonsuz yarış oyunu.

On The Run, iPhone ve iPad’inizde sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden keyif oynayacağınız yarış oyunu. Mini araba, uçak, tank, ufo, koca ayak kamyon gibi hız limitlerini rahatlıkla aşabileceğiniz ve trafiğin altını üstüne getirebileceğiniz araçları kullanabiliyorsunuz.

Animasyonlarla süslenmiş göze hoş gelen, uzun süreli oynanışta dahi gözü yormayan enfes grafikler ve polisiye filmleri aratmayan dinamik müzikler eşliğinde karşımıza çıkan On The Run’da trafiğin son derece yoğun şehirlerde çılgınca yarışlara katılıyoruz. Çılgınca diyorum çünkü oyunda trafiğe rağmen durma lüksümüz yok. Araçlara çarparak kendimize yol açıyor, rampalardan atlıyor, nitroya dokunarak aracımızın sınırlarını zorlayabiliyoruz.

Miniclip imzasını taşıyan oyunda amacımız çok geç olmadan checkpoint noktalarına varmak. Hızımızı kesen her engeli gözümüzü kırpmadan alt üst ederek bu başarıyı sağlamamız mümkün. Trafikte karşımıza kim çıkarsa çıksın bir an olsun bile duraksamamız, en ufak bir yanlış hareketimiz checkpoint noktalarını kaçırmamıza sebebiyet veriyor. Aracımızın öne çıkan özelliklerini kesinlikle kullanmamız şart. Uçakla yarışırken yoldakileri ateş yağmuruna tutmak, ufoyla trafikteki araçları kaçırmak, modifiye edilmiş itfaiye aracıyla yoldaki araçları temizlemek, tankla önümüzü çıkanı ezip geçmek oyunda yapabildiğimiz çılgınca hareketlerden sadece birkaçı.

Oyunun kontrol sistemi ise rahatlıkla alışabilecek düzeyde tasarlanmış. Trafikte ortalığı birbirine kattığımız aracımız otomatik olarak yol alıyor. Bize sadece yön vermek kalıyor. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak yol o kadar karışık ki ilerleyebilmek için bu basit kontrol mekanizmasına son derece hakim olmanız, parmaklarınızı çok hızlı kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

On The Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

On The Run, klasik arabaların haricinde tank, koca ayak kamyon, itfaiye aracı, ufo kullandığınız bol hareketli bir yarış oyunu.

On The Run, trafiğin aktığı yollarda ne kadar hızlı gidersek o kadar başarılı olduğumuz bir yarış oyunu.

Miniclip imzasını taşıyan ve Windows Phone platformunda da şaşırtıcı şekilde resmi olarak karşımıza çıkan sonsuz yarış oyununda duraksama lüksümüz yok. Klasik arabaların dışında koca ayak kamyon, itfaiye aracı, tank, uçak, ufo ile yarışabildiğimiz oyunda amacımız trafiğin yoğun olduğu çok şeritli yollarda birbirinden tehlikeli hareketler yaparak puan kazanmak ve checkpoint noktalarına zamanında varmak.

Checkpoint noktalarına verilen süre içerisinde erişmek çok basit değil. Bir an olsun bile durma imkanımızın yok ve yanlış hareket sonucu çarptığımız her araç bize zaman kaybı olarak geri dönüyor. Peki trafiğin oldukça yoğun olduğu yolda nasıl ilerleyeceğiz? Bu noktada araçlarımızın öne çıkan özelliklerini kullanmamız gerekiyor. Örneğin; Tankla yarıştığımız vakit önümüze çıkanları rahatlıkla ezip geçebiliyoruz. İtfaiye aracımızın makineli tüfeğini kullanarak trafikteki araçları ortadan kaldırabiliyoruz. Veya uçağımızla yukarıdan ateş yağmurunu tutabiliyoruz.

Çılgınca hareketler yaparak rütbe attığımız yarış oyununda ilerledikçe yeni araç ve pistlerin kilidini kaldırıyoruz. Oyunda çok ilginç araçlar olduğundan kesinlikle garaj bölümüne bakmanızı öneririm. Yeni pistler ise daha çılgınca hareketler yapmanız açısından mühim. Öte yandan araçlarınızın performansını artırmanız da mümkün. Tabii ki bunların hepsi altınlarla mümkün ve uzun süre oynama gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shortcut Run

    Shortcut Run APK'ya ihtiyaç duymadan Android telefonunuza yükleyip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu ve oldukça popüler.
  • Pocoyo Run & Fun

    Pocoyo Run & Fun, çocukların oynayabileceği fizik tabanlı yarış oyunu.
  • Fun Run

    Fun Run, birbirinden sevimli karakterle yarıştığınız ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • 3D Ice Run

    3D Ice Run karşımıza aksiyon dolu bir koşu oyunu olarak çıkıyor.
  • Furious Run

    Furious Run, arabanızla bir yolculuğa çıkarak tüm rakiplerinizi ve engelleri aşacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunu.
  • Muscle Run

    Muscle Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir araba yarışı oyunu.
  • Fun Run 2

    Fun Run 2, çevrimiçi oynanan eğlenceli ve zorlu yarışı oyunu.
  • Angry Gran Run

    Angry Gran Run, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir koşma oyunudur.