Once Upon a Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Ejderhalarla dolu kuleden çıkmanın yollarını arıyoruz.

Once Upon a Tower, ejderhalar ve türlü yaratıklarla dolu bir kuleden çıkmaya çalıştığımız aksiyon seviyesi hiç düşmeyen harika bir mobil oyun. Platform oyunlarını seviyorsanız zorluk düzeyinin tepe noktaya çıkarıldığı bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Dikey yönde ilerleyen platform oyununda zafer coşkusunu yaşamak için tek yapmamız gereken; kuleden sağ çıkmak. Ejderhalar, örümcekler, kanatlılar ve daha nice çirkin yaratıkların sardığı ürkütücü kuleden çıkmamız isteniyor. Kullanabildiğimiz tek bir silahımız var ancak bunun bir önemi yok. Kulenin çoğu noktasında boydan boya alev püskürtebilen ejderhalar karşımıza çıkıyor. Küle dönmemek için son derece hızlı olmalıyız. Tüm yaratıkların işini bitirip tam özgürlüğümüze kavuştuğumuzu düşündüğümüz anda ejderhayla yüz yüze geliyoruz. Bu noktada cesur bir şövalyenin olduğu aşikar olan savaş çekici kurtarıcımız oluyor.

Erkan Calp

Once Upon a Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
222 MB DOSYA BOYUTU

Ürkütücü kuleden çıkmak için uğraş veriyoruz.

Once Upon a Tower, ejderhalar, örümcekler, sürüngenler, kanatlılar ve daha birçok yaratıkla dolu bir kuleden kaçış mücadelesi verdiğiniz hızlı tempolu enfes bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan platform oyununda kuleden çıkmak için saatlerinizi vereceksiniz. Özgürlüğe kavuşmak tahmin ettiğinizden daha zor olacak.

Dev bir ejderhanın getirip bıraktığı ürkütücü bir kulede gözünü açıyorsunuz. Kuleyi kötü varlıklar, birbirinden çirkin yaratıklar sarmış durumda. Neden geldiğinizi bilmediğiniz bu yerden nasıl kaçabileceğiniz konusunda da en ufak bir fikriniz yok. Etrafınıza hızlıca göz atarak çıkış noktası bulmaya çalışıyoruz. Kulenin en üst noktasından çıkışa varıncaya dek birçok engel sizi bekliyor. Bunlar arasında en tehlikelisi köşeden köşeye alev püskürtebilen ejderhalar. Ancak bunların bir hiç olduğunu kuleden kaçmayı başardığınızda anlıyorsunuz. Kulenin çıkışında sizi bekleyen dev ejderhayı da geçmeniz gerekiyor. Onu öldürmek için kullanabildiğiniz tek silah savaş çekici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Power - Flick 'Em Up Tower-Building Shooter

    Kuleyi inşa ederek gökyüzündeki arkadaşlarınızı kurtarın.
  • Icy Tower 2

    Icy Tower 2, eğlenceli ve kaliteli grafiklere sahip bir aksiyon oyunu.
  • Tower Fortress

    Zorlu engellerin ve güçlü düşmanların yer aldığı bir platform oyunu
  • Tower Knights

    Tower Knights, kule şövalyeleri yerine geçip yaratıklara karşı savaştığınız bir Android oyunu.
  • Steampunk Tower

    Son derece eğlenceli bir kule savunma oyunu olan Steampunk Tower'da birbirinden farklı silahlarla düşmanlara karşı koyuyoruz.
  • Tower Breaker - Hack & Slash

    Düşman kulelerini fethetmeye hazır mısın?
  • Tower Slash

    Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.
  • Knightmare Tower

    Knightmare Tower, prensesi kurtarmak için atılacağınız macerayı konu alan aksiyon dolu bir Android oyunudur.