One Click App Killer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,557 TOPLAM İNDİRME
0.45 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda size yanıt vermeyen, donan programları, uygulamaları ve pencereleri anında kapatabilmeniz için gerekli olan sadece tek bir tıklama.

One Click App Killer adından da anlaşılacağı üzere tek bir tıklama ile donan veya yanıt veremeyen programları sonlandırabileceğiniz ücretsiz bir program. Bu küçük araç bilgisayarınızda sonlandıramadığınız, size sıkıntı veren işlemleri ve uygulamaları anında kapatabileceksiniz.

Program üreticileri bu aracı hazırlarken Xkill kullanan bilgisayar kullanıcılarının bulunduğu UNIX (Linux) dünyasından esinmişler. Artık bir programın kısayoluna çift tıkladığınızda onu beklerken diğer programa geçebilir hala açılmayan önceki programı anında iptal edebilirsiniz.

One Click App Killer programı herhangi standart bir arayüze sahip değil. Basit olarak fare imleçinizi bir boğa gözüne çeviren bu program'ın kısa yoluna çift tıkladıktan sonra donan uygulamanın arayüzünde herhangi bir yere hızlıca tıklamanız ile birlikte uygulamayı ekranınızdan ve bilgisayarınızın hafızasından hemen kaldırıyor.

Bu aracı kullananların dikkat etmesi gereken nokta ise yaptıkları tıklamaları yanlış program arayüzüne yaparak yanlış programı kapatmaları veya Windows'un masaüstüne tıklayarak işletim sistemini (Windows'u) kapatmaları olabilir. Tabi bunlar basit ufak tefek ayrıntılar olsada programın tek eksi yönü bu diyebiliriz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Right Click Enhancer

    Right Click Enhancer, farenizin sağ tıkını istediğiniz gibi düzenleyerek zaman tasarrufu yapmanızı sağlayacak kısa yollar ekleme imkanı sunan yararlı bir program.
  • Bad Shortcut Killer

    Bilgisayarınızdaki artık kullanılamayan ve işlevsiz kısayolları bulmak ve temizlemek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Right Click Manager

    Bilgisayarınızın faresinin sağ tık menüsünü istediğiniz zaman kilitlemek ve açmak için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Firewall App Blocker

    Firewall App Blocker, Windows Güvenlik Duvarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir programdır.
  • One Click Root

    One Click Root programı sayesinde Android cihazınızı bir kaç dakika içerisinde rootlayabilirsiniz.
  • 1 Click & Lock

    1Click & Lock bilgisayarınızın başından ayrılırken masaüstünüzün güvenliğini sağlamak için kullanabileceğiniz bir sistem aracı.
  • UVK - Ultra Virus Killer

    Alternatif ve ücretsiz bir antivirüs yazılımına ihtiyaç duyan Windows kullanıcılarına sistem onarma özellikleriyle de yardımcı olan bir program.
  • One Click Site Opener

    En sık kullandığınız web sitelerine tek tıkla hızlıca çoklu giriş yapmak istiyorsanız bu küçük programı deneyebilirsiniz.