One Finger Death Punch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
635 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

One Finger Death Punch basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur

One Finger Death Punch oyunculara bir kung fu ustası olma imkanı veren bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan One Finger Death Punch'da bir çöp adamı kontrol ederek düşmanlarımıza meydan okuyoruz. Oyunda temel amacımız 5 klasik kung fu stilinin ustalarına kazandığımız başarılarla kendimizi kanıtlamak. Bu iş için yakın dövüşün yanında çeşitli silahları kullanmakta da ustalaşmamız gerekmekte. 140 bölümlük oyunda uzun süre bir maceraya atılıyoruz.

One Finger Death Punch içerisinde kahramanımız 40 eşya ve 30 farklı yetenek kullanabiliyor. Bu eşya ve silahlar farklı kombinasyonlarla kullanılabildiği için oyun her oyuncuya özel bir oyun deneyimi yaşatmakta. Oldukça basit kontollere sahip olan oyunda kahramanımızı yönetmek için tek yapmamız gereken düşmanlarımızın bize saldırdığı yöne doğru, doğru zamanlamayla ekrana dokunmak. Eğer düşmanımız saldırı alanımız içerisindeyse onu eleyebiliyoruz. Bazı düşmanlar diğerlerine göre biraz daha dayanıklı. Bu nedenle bu düşmanlara birkaç kere vurmanız gerekebilmekte. Eğer düşmanlar saldırı alanınız dışındaysa ve siz düşmana buna rağmen saldırdıysanız geçici olarak dezavantaj kazanıyorsunuz ve düşmanlarınızdan darbe alabiliyorsunuz.

One Finger Death Punch başlangıçta biraz sıkıcı ve yavaş olsa da oyun ilerledikçe düşman sayısı artıyor ve oyun daha heyecanlı bir hale geliyor.

Can Erdil Şentürk

One Finger Death Punch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
89.3 MB DOSYA BOYUTU

One Finger Death Punch basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur.

Geçtiğimiz sene tarayıcı üzerinden deliler gibi oynanan oyunlardan bir tanesi olan One Finger Death Punch sonunda iOS kullanıcılarına ulaşmayı başardı. Normalde klavye tuşlarıyla oynanan oyun ilk kez Android cihazlara cıktığı zaman dokunmatik ekranla çalışacak şekilde yeniden tasarlanmıştı. iOS sürümü uzun bir süredir beklenen bu oyun için artık onay zamanı geldi ve iPhone veya iPad kullanan herkes bu eğlenceli oyuna ulaşabiliyor.

Tek parmak ölüm vuruşu isimli bu oyun belki de bir kung fu hareketinin ismiymiş gibi geliyor, ama aslında ölümcül olan parmak sizin komut için kullanmış olduğunuz olacak. Sağlı sollu saldırılar alan çöp adam bir dövüş ustası sizin refleks yeteneklerinize bağlı bir şekilde rakiplerini teker teker dayak manyağı ediyor. Öğrenmesi kolay olan bir oyun ile karşı karşıyayız ama zorluş seviyesi kısa bir süre içerisinde oldukça yükseliyor.

Toplam 140 bölümü olan bu oyun 40 farklı eşya ve 30 farklı yetenek ile karakterinizin dayak atma şekillerine oldukça renk katıyor. iPhone ve iPad kullanıcıları için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda uygulama içi satın alma ile karakterinizi daha hızlı güçlendirebiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Finger Death Punch 3D

    One Finger Death Punch 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Finger Cutter

    Finger Cutter, Android cihazınızı giyotine dünüştüren ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış boş zamanlar için ideal bir refleks oyunu.
  • Punch My Face

    Punch My Face ilginç bir övüş oyunu ve oyunculara dövüşecekleri kişiyi oluşturabilme şansı veriyor.
  • Punch Quest

    Punch Quest, ilk bakışta hemen anlayacağınız eski grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip atari dövüş oyunlarından bir tanesidir.
  • One-Punch Man: Road to Hero

    Canavarla karşı şehri savunma zamanı geldi.