One Piece: Thousad Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

One Piece: Thousad Storm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

One Piece: Thousad Storm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda düşmanlarınızla savaşıyor ve kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz.

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz ve can sıkıntınızı ortadan kaldırabilecek bir oyun olarak karşımıza çıkan One Piece: Thousad Storm, eğlenceli kurgusu ve basit kontrolleriyle ilgi geçiyor. Rol yapma oyunu olan One Piece: Thousad Storm'da düşmanlarınıza karşı mücadele veriyor ve karakterinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. 3 boyutlu onlarca karakter arasından dilediğinizi seçebiliyor ve deneyim kazandıkça daha güçlü hale gelebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraber de oynayabileceğiniz oyunda tam anlamıyla fırtına estiriyorsunuz. Yeni savaş sahnelerinin yer aldığı oyunda bazı özel güçleri de aktif edebiliyor ve daha aksiyon dolu sahneler oluşturabiliyorsunuz. Özel becerileri de uygulayabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçiriyorsunuz.

Oyun rol yapma oyunu olduğu için karakterinizi de stratejik olarak geliştirmeniz gerekiyor. Güçlü bir karakter elde ederek yenilmez olabilir ve liderlik koltuğuna da oturabilirsiniz. Hoş grafikleri ve etkileyici müzikleriyle One Piece: Thousad Storm sizleri bekliyor.

One Piece: Thousad Storm oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

One Piece: Thousad Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

One Piece: Thousad Storm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

One Piece: Thousad Storm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda arkadaşlarlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Oyunda kendinize hedef seçiyor ve onunla dövüşerek deneyiminizi arttırmaya çalışıyorsunuz.

Can sıkıntınızı alacak bir oyun olarak dikkat çeken One Piece: Thousad Storm, aksiyon dolu kurgusu ve mücadele gücü yüksek dövüş sahneleriyle bağımlılık yapıyor. Rol yapma oyunu olarak nitelendirebileceğimiz oyunda karakterinizi güçlendirmeye çalışıyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Oyunda kendinize hedef seçiyor ve üzerine tıklayarak dövüşmeye başlıyorsunuz. Mücadele gücü yüksek olan One Piece: Thousad Storm'da tam anlamıyla fırtına estirebiliyorsunuz. Özel güçlerin ve becerilerin yer aldığı oyunda dövüşlerinize de renk katabiliyorsunuz. Onlarca karakter arasından ise dilediğinizi seçebiliyorsunuz.

Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunda taltikler geliştiriyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Liderlik koltuğuna oturmak için yenilmez olmalı ve kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz. Eğlence ve aksiyon dolu One Piece: Thousad Storm'ı mutlaka indirmelisiniz.

One Piece: Thousad Storm oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Storm Hunter

    Storm Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Dragon Storm Fantasy

    Dragon Storm Fantasy Android İçin Rol Oyunudur.
  • ONE PIECE TREASURE CRUISE

    ONE PIECE TREASURE CRUISE ünlü animeden uyarlanılan bir mobil oyundur
  • Life is Strange: Before the Storm

    Chloe Price ile geçmişi ortaya çıkarın.
  • Dragon Storm

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • The Storm of Hunter

    Kart oyunlarını aksiyon sahneleriyle donatan ve rol yapma oyunlarındaki seviye atlama dinamiklerini içeren ücretsiz bir çalışma.
  • EZ PZ RPG

    EZ PZ RPG, Android kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir RPG olarak öne çıkıyor.