ONE PIECE TREASURE CRUISE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

ONE PIECE TREASURE CRUISE ünlü animeden uyarlanılan bir mobil oyundur

ONE PIECE TREASURE CRUISE mobil cihazlar için geliştirilmiş olan One Piece manga ve animelerinin resmi mobil oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir One Piece oyunu olan ONE PIECE TREASURE CRUISE'da Luffy adlı genç kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Fushia Köyü'nde başlayan maceramızda Luffy dünyanın en büyük korsanı olmak için tehlike ve heyecan dolu bir serüvene atılıyor. Kahramanımız bu serüveninde tek başına da değil. Birçok ünlü One Piece kahramanı Luffy'e korsanlık macerasında eşlik ediyor ve aksiyona ortak oluyor.

ONE PIECE TREASURE CRUISE temel olarak kendi kahraman takımınızı oluşturarak düşmanlarımızın karşısına çıkıyoruz ve adım adım ilerleyerek hikaye zincirini açıyoruz. Maceramız boyunca karşımıza sıradan düşmanların yanısıra ekstra güçlü bölüm sonu canavarları da çıkıyor. Bu bölüm sonu canavarlarından düşen WANTED ilanlarını toplayarak yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. WANTED ilanlarını topladıktan sonra bu ilanları handa teslim edebiliyor ve kahramanları açabiliyoruz.

ONE PIECE TREASURE CRUISE sevimli 2 boyutlu graifklere sahip. Oyun basit bir oyun mantığına dayanıyor. Ekranda doğru anda doğru tuşa basarak düşmanlarınıza kombolar yapmaktasınız. Eğer One Piece hayranıysanız ONE PIECE TREASURE CRUISE hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

ONE PIECE TREASURE CRUISE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

ONE PIECE TREASURE CRUISE, resmi bir One Piece oyunudur

ONE PIECE TREASURE CRUISE ünlü anime ve manga serisi One Piece'i mobil cihazlarımıza taşıyan resmi bir One Piece oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda One Piece dünyasına adım atarak heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyunun hikayesi Luffy adlı genç kahramanımızın etrafında gelişiyor. Fushia Köyü'nde başlayan bu macerada kahramanımız Luffy dünyanın en büyük korsanı olmak için One Piece adlı hazinenin peşine düşüyor ve sonrasında gelişen olaylar dizisinde biz de ona yardımcı oluyoruz. Luffy bu macerasında yalnız değil; çünkü birçok ünlü One Piece kahramanı Luffy'e serüveninde eşlik ediyor.

ONE PIECE TREASURE CRUISE hafiften kart oyunlarını andıran bir yapıya sahip. Oyunda kendi kahraman takımımızı yönetmekteyiz. Düşmanlarımızla karşılaştıkça yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. Bu iş için karşımıza çıkan bölüm sonu canavarlarını yenmemeiz ve onlardan düşen WANTED posterlerini toplamamız gerekiyor. WANTED posterlerini hana götürdüğümüzde ise yeni kahramanların kilidi açılıyor.

ONE PIECE TREASURE CRUISE'un savaş sistemi tek dokunuş üzerine kurulu. Kahramanlarımızın saldırı sırası geldiğinde ilgili tuşlara dokunuyoruz. Belli anlarda bu tuşa tekrar dokunduğumuzda da kombolar yapabiliyoruz. Kaliteli 2 boyutlu grafiklerle, özel seslendirme ve ara sahnelerle donatılmış oyun One Piece hayranlarına tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • One Piece: Thousad Storm

    One Piece: Thousad Storm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Treasure Raiders: Zombie Crisis

    Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!
  • Treasure Buster

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir arcade oyunu
  • Power Hover: Cruise

    Engelleri aşmak için hamleler yapacağız.
  • Treasure Bounce

    Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur
  • Mahjong Treasure Quest

    Mahjong Treasure Quest ile mobil cihazlarınızda Mahjong oyunu oynayabilir, bulmacaları çözerken eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
  • Temple Run: Treasure Hunters

    Temple Run: Treasure Hunters, hazine avcıları ile bulmacaları çözdüğünüz Android oyunu.