One Pillar Diamond Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

One Pillar Diamond Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

One Pillar Diamond Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Minimalist bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Blokları üst üste dizerek yukarı tırmanmaya çalıştığınız bir oyun olan One Pillar Diamond Night'da çok eğleniyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Kolay gibi görünen oyunda renkleri eşleştirmeli ve küpleri üst üste dizmelisiniz. Oldukça zorlu bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğimiz One Pillar Diamond Night'da işiniz oldukça zor. Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. 

Hoş grafiklere ve etkileyici seslere sahip olan oyunu metroda, tramvayda ve otobüste rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Can sıkıntınızı gidermek için tercih edebileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve aynı renk küpleri eşleştirmelisiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan One Pillar Diamond Night'ı sakın kaçırmayın.

One Pillar Diamond Night oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

One Pillar Diamond Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

One Pillar Diamond Night, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

One Pillar Diamond Night, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda küpleri üst üste dizerek yukarı tırmanmaya çalışıyorsunuz.

Hoş grafiklere ve etkileyici bir atmosfere sahip bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan One Pillar Diamond Night, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve aynı zamanda da kendinizi deneyebileceğiniz harika bir oyundur. Son derece zevkli olan oyunda aynı renk küpleri eşleştirerek yükseklere tırmanmaya ve aynı zamanda da yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zaman öldürmek için rahatlıkla tercih edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda dikkatli olmalı ve çıkabildiğiniz kadar yükseğe çıkmalısınız.

Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan One Pillar Diamond Night, toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için ideal bir oyundur. Arkadaşlarınıza meydan okumak ve reflekslerinizi ölçmek için oynayabileceğiniz One Pillar Diamond Night'ı sakın kaçırmayın. Sonsuz moda ve kolay oynanışa sahip olan One Pillar Diamond Night sizleri bekliyor.

One Pillar Diamond Night oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Diamond Dash

    Diamond Dash, zaman karşı yarışırken en az 3 parçadan oluşan aynı renkli elmasları yok ederek puan toplamaya çalışacağınız zevkli bir oyun.
  • Diamond Race 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Diamond Digger Saga

    Diamond Digger Saga renkli grafikleriyle dikkat çeken eşleştirme temalı bir bulmaca oyunudur.
  • Tap Diamond

    Candy Crush'a benzerliği ile dikkat çeken Tap Diamond'da aynı renkteki taşları yan yana getirerek yok etmeye çalışıyoruz.
  • Diamond Quest: Don't Rush!

    Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!
  • No One Dies

    No One Dies ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.