One Tap Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

One Tap Hero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.

One Tap Hero, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri aksiyon ve zorlu bulmacalarla dolu bir platform oyunudur.

Şeytani bir büyücü tarafından oyuncak bir ayıya dönüştürülen sevgilinizi eski haline getirebilmek için zorlu bir yolculuğa çıkacağınız oyunda, farklı bölümlerde karşınıza çıkan yıldızları toplamaya çalışacaksınız. Eğer tüm görevleri başarıyla yerine getirerek ihtiyacınız olan yıldızları toplamayı başarabilirseniz, yıldızların gücünü kullanarak sevgilinizi eski halini getirmek için bir şansa sahip olabilirsiniz.

Oldukça basit dokunmatik kontrollere sahip olan oyunda zıplamak ve tırmanmak için sadece ekrana dokunmanız yeterlidir.

Dört farklı oyun dünyasında geçecek olan maceralarınız sırasında zorlu bulmacaları çözmeli, düşmanlarınızı yok etmeli ve yıldızları toplamalısınız.

Şimdiye kadar oynadığınız tüm platform oyunlarından çok daha farklı bir oynanışa sahip olan One Tap Hero, sizleri büyüleyici bir oyun dünyasına ve maceraya davet ediyor.

Can Çevrim

One Tap Hero

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

One Tap Hero, iOS cihazlarınız üzerinde farklı maceralara doğru uzanacağınız aksiyon dolu bir platform oyunudur.

One Tap Hero, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir platform oyunudur.

Bulmaca ve aksiyon oyunları içerisinde yer alan tüm öğeleri başarıyla harmanlayarak oyunseverlere sunan oyun, aynı zamanda farklı bir macera oyunu deneyimini de sizlere sunmaktadır.

Kötü kalpli büyücü tarafından oyuncak ayı formuna dönüştürülen sevgilinizi kurtarmak için mücadele edeceğiniz oyunda, farklı bölümler altında yer alan yıldızları toplamaya çalışacaksınız. Çünkü sadece yıldızların gücünü kullanarak sevgilinizi eski haline dönüştürme şansına sahipsiniz.

 

Oyun içerisinde gerçekleştirmek istediğiniz tüm aksiyonlar için sadece akıllı telefon veya tabletinizin ekranına dokunmanız yeterlidir. Bu sayede oyunun oynanışı oldukça kolay bir hale gelmektedir ve her seviyeden mobil kullanıcı tarafından rahatlıkla oynanabilir.

Farklı oyun dünyaları üzerinde sizleri bekleyen büyülü bir macera oyununda karşınıza çıkan tüm yıldızları toplamalı, zorlu bulmacaları çözmeli ve karşınıza gelen düşmanlarınızı yok etmelisiniz.

Oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir oyun olan One Tap Hero'da sizler de hemen yerinizi almak için oyunu iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Hero

    Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Tap! Tap! Faraway Kingdom

    Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.
  • Motor Hero!

    Motor Hero!, aksiyon odaklı bir motosiklet oyunu olarak öne çıkıyor.
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • One Tap Tennis

    One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.